Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Modri puni respekta: Bit će teško, ali ako budemo pravi...

Dinamo je u srijedu ujutro odletio prema Škotskoj gdje ih u četvrtak navečer čeka utakmica 2. kola skupine D Europske lige protiv Celtica. Uoči leta naši su igrači bili puni respekta prema škotskom velikanu, ali i samopouzdanja.

- Tamo nas čeka 50-tak tisuća navijača i pravi europski velikan; jedna od momčadi koji su jednostavno uvijek dobri. Mi smo stvarno dobri, imamo lijepe rezultate ove sezone, puni smo samopouzdanja i vjerujemo u dobar rezultat, ali da bi to izvukli na terenu morat ćemo se itekako potruditi i odigrati jednu od najboljih utakmica ove sezone – rekao je uoči leta naš Josip Pivarić.

- Čeka nas teška utakmica. Svi znamo što i tko je Celtic u europskom nogometu, ali mi u Škotsku idemo kao lideri skupine i želimo odigrati dobru utakmicu. Analizirali smo njihovu igru i imaju dobre i loše strane; kao i svaka ekipa. Kažem, čeka nas kvalitetan protivnik, pun stadion i sjajna atmosfera tako da će sigurno biti teško, ali ako budemo pravi – tko zna – rekao je naš bočni igrač Ivo Pinto.

Slično kao Ivo razmišlja i suigrač mu s druge strane Josip Pivarić: - Ma to je Celtic... Čitam posljednjih dana po medijima kako se piše o Celticu i stvarno mi je čudno kako ih se podcjenjuje. Tamo nas čeka 50-tak tisuća navijača i pravi europski velikan; jedna od momčadi koji su jednostavno uvijek dobri. Imaju bolje i lošije periode, ali uvijek su dobri, nešto kao Ajax recimo. Nikada se ne može ići u goste takvim momčadima i biti favorit. Mi smo stvarno dobri, imamo lijepe rezultate ove sezone, puni smo samopouzdanja i vjerujemo u dobar rezultat, ali da bi to izvukli na terenu morat ćemo se itekako potruditi i odigrati jednu od najboljih utakmica ove sezone.

Modri će, kao i uvijek, večer prije utakmice odraditi službenu konferenciju za medije na kojoj će trener Dinama Zoran Mamić i Domagoj Antolić najaviti susret poslije čega će ekipa imati trening. Naravno, izjave našeg trenera i igrača kao i galeriju slika s treninga moći ćete prvo pročitati i pogledati na kanalima kluba: službenoj stranici i društvenim mrežama.

Kopirano!