Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Modri reprezentativci: Ademijev debi odgodila ozljeda

Dinamo je ulaskom u skupine Europske lige i fantastičnom pobjedom na Poljudu više nego uspješno zaključio prvi dio sezone! Sada slijedi dva tjedna bez klupskih utakmica, ali zato će se šest reprezentativaca Dinama javiti svojim izbornicima i igrati prijateljske i kvalifikacijske utakmice.

Hrvatska: Marcelo Brozović, Marko Pjaca, Duje Čop

Hrvatska U-21: Ante Ćorić

Alžir: Hilal Soudani

Portugal: Eduardo Carvalho

Krenut ćemo od Hrvatske gdje su se na raspolaganje našem izborniku Niki Kovaču stavili Marcelo Brozović, Marko Pjaca i Duje Čop. Hrvatska prvo 4. rujna u Puli igra prijateljsku utakmicu protiv Cipra da bi pet dana kasnije utakmicom protiv Malte na Maksimiru otvorili kvalifikacije za Europsko prvenstvo u Francuskoj. Što se tiče mlade reprezentacije, Nenadu Gračanu je zbog ozljede u derbiju otkazao Jozo Šimunović, no zato će boje Dinama u U-21 reprezentaciji braniti sjajni Ante Ćorić.

Trostruki asistent s Poljuda, Hilal Soudani, sa svojim Alžirom kod Etiopije počinje kvalifikacije za Afrički kup nacija, a samo četiri dana kasnije, 10. rujna, dočekuju Mali. Inače, osim ove tri reprezentacije u skupini je i Malawi, a prve dvije momčadi imaju sigurno mjesto na Kupu nacija.

Kvalifikacijsku utakmicu, ali samo jednu, igra i Portugal našeg Eduarda. Njih, pak, čeka "na papiru" lagani posao kod kuće protiv Albanije.

Nažalost, zbog ozljede je debi u makedonskoj reprezentaciji morao odgoditi Arijan Ademi. Ozljeda koja ga je udaljila s terena u derbiju će ga maknuti s travnjaka još otprilike tjedan dana pa će njegova Makedonija kvalifikacije u Valenciji protiv Španjolske otvoriti bez njega.

Kopirano!