Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Modri s djecom na tribini pričali o medijima

Bočni igrači Dinama Ivo Pinto i Josip Pivarić u petak su prije treninga došli u Osnovnu školu Alojzija Stepinca gdje su se družili s učenicima i sudjelovali na tribini "Mi znamo što su mediji".

Bilo je zanimljivo vidjeti igrače novog/starog prvaka u nešto drugačijim ulogama. Naime, za razliku od svakodnevice kada u medijima čitaju, slušaju i gledaju o sebi u petak su Pinto i Pivarić pričali o - medijima. Zanimljiv projekt osnovnoškolaca "Mi znamo što su mediji" bio je glavni razlog zašto su igrači Modrih dobili poziv i djeci iz prve ruke prenijeli svoja iskustva kao i važnost medija.

Ivo Pinto i Josip Pivarić bili su u Osnovnoj školi Alojzija Stepinca gdje su sudjelovali na tribini "Mi znamo što su mediji", družili se s djecom, potpisivali autograme i slikali se.

- U današnje vrijeme su mediji izuzetno bitni jer zapravo spajaju navijače i nogometaše. Uživo i odmah se slika, vijest ili video utakmice prenosi u cijeli svijet, širi se društvenim mrežama i moć medija je zaista golema – rekao je Pinto koji je djeci otkrio kako i sam koristi društvene mreže dok njegov suigrač Pivarić Facebook, Twitter i ostale društvene mreže koristi isključivo u službene svrhe.

Na pitanje o negativnoj strani medija Josip je pak rekao: - Osobno znam dosta novinara jer gotovo svakodnevno surađujemo i znam da nemaju loše namjere, ali mislim da je danas problem što se informacije rijetko provjeravaju. Svjestan sam da je brzina ključna i svatko "mora biti prvi", no upravo zbog toga često u medijima izađu netočne informacije koje kad se jednom počnu širiti kasnije bude teško ili gotovo nemoguće zaustaviti ili opovrgnuti.

Odgovarali su igrači na brojna zanimljiva pitanja, otkrivali znatiželjnoj djeci vole li biti u medijima, jesu li odabrali baviti se nogometom upravo zbog medija i iskustva iz djetinjstva, što zna njih znače mediji, koju vrstu medija najviše vole i druga. Nakon edukativnog dijela na red je došlo potpisivanje autograma, neizostavno slikanje djece s idolima te dijeljenje poklona.

U svakom slučaju, bilo je ovo još jedno u nizu druženja igrača Dinama s osnovnoškolcima i bilo je krasno iskustvo; za sve sudionike. Kao i uvijek...

Kopirano!