Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Modri složni uoči Kupa: Zagori fešta, nama prolaz

Dinamo u srijedu u 14 sati u Unešiću protiv Zagore igra utakmicu osmine finala Kupa, a iako je Kup uvijek posebno natjecanje u kojem su moguća i česta iznenađenja – Modri razmišljaju samo o pobjedi.

- Svi znamo kako su diljem svijeta u Kupu moguća iznenađenja i da moramo biti pravi kako se to ne bi dogodilo – kaže večer uoči puta sportski direktor Modrih Zoran Mamić pa nastavlja: - I dalje imamo dosta problema s ozljedama pa su tako među 18 putnika na utakmicu i dva juniora: Capan koji je neki dan protiv Dragovoljca bio na klupi te još jedan igrač koji je 95. godište – Karlo Bartolec.

- Dignuli smo se, igramo dobro, a poboljšali smo i realizaciju te očekujem sigurnu pobjedu i prolaz. Ukratko, mi smo Dinamo i tu prestaje svaka priča unatoč tome što znamo da nas u Unešiću čeka pun stadion i odlična atmosfera – rekao je sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

- Dobra vijest je što su se nakon suspenzija vratili Šimunić i Ademi, a otprije ozlijeđenima treba dodati Pinta i Soudanija koji osjećaju posljedice prošle utakmice te će ostati u Zagrebu.

Modre u Unešiću čeka velika fešta, pun stadion, sjajna atmosfera i "napaljeni" domaćini: - Pa to je jedino i normalno kada dolazi Dinamo tako da nas to neće iznenaditi. Znamo da je i prošli puta u Unešiću bio pun stadion i odlična atmosfera, ali na koncu se na terenu odlučuje. Dignuli smo se, igramo dobro, a poboljšali smo i realizaciju te očekujem sigurnu pobjedu i prolaz. Ukratko, mi smo Dinamo i tu prestaje svaka priča – priča Zoran Mamić pa kroz smijeh zaključuje: - 'Ajmo ovako: Unešiću želim da napune stadion i da bude prava fešta, a nama prolaz u četvrtfinale.

Modri na utakmicu kreću u srijedu u ranim jutarnjim satima, a na put ide 18 igrača:

Vratari: Oliver Zelenika, Marko Mikulić

Braniči: Karlo Bartolec, Luka Capan, Josip Šimunić, Josip Ćalušić, Lee Addy, Ruben Lima

Vezni: Jerko Leko, Arijan Ademi, Bakary Sare, Domagoj Antolić, Marcelo Brozović

Napadači: Junior Fernandes, Ante Rukavina, Duje Čop, Fatos Beqiraj, Fran Brodić

Podsjetimo, Dinamo i Zagora već su igrali u Kupu 2008. godine, a Modri su u Unešiću slavili 2:1 dok je na Maksimiru bilo uvjerljivih 5:1. S obzirom na to da se ovoga puta radi o osmini finala igra se samo jedna utakmica.

Osmina finala Kupa, 30.10.: NK Zagora Unešić – GNK Dinamo, 14 sati

Kopirano!