Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Modri složni: Želimo pobjedom zaključiti godinu

Dinamo u Splitu putuje s golemom 5:0 prednosti iz prve utakmice, ali unatoč tome igrači su koncentrirani i žele novom pobjedom zaključiti godinu.

- Imamo veliku prednost iz prve utakmice i idemo je u Split potvrditi i proći u polufinale te tako zaključiti polusezonu – kaže Domagoj Antolić koji se oporavio od ozljede te tako barem malo smanjio dugački popis izostanaka: - Imamo jako puno ozlijeđenih igrača, ali i dosta zdravih i kvalitetnih tako da s naše strane ne postoji nikakva sumnja u prolaz.

- Imamo veliku prednost iz prve utakmice i idemo je u Split potvrditi i proći u polufinale te tako zaključiti polusezonu – kaže Antolić dok Leko dodaje: - Želimo sami sebi dokazati da smo dosta bolji od njih.

Slično razmišlja i Jerko Leko koji je prije par dana protiv Zadra odigrao sjajnu utakmicu: - Bez obzira na veliku prednost idemo u Split po pobjedu i "osvetu" za onih 2:2 u prvenstvu. Želimo završiti ovaj dio sezone s pobjedom i tako ćemo se i postaviti od prve minute. Sami sebi želimo dokazati da smo dosta bolji od njih.

Jerko se nada pobjedi kao poklonu za stručni stožer: - Nadam se da ćemo sutra našeg novog trenera i Krznara koji je položio za licencu počastiti pobjedom – kaže naš iskusni vezni igrač pa nastavlja o drastičnoj kazni svom cimeru Josipu Šimuniću.

- Sigurno da mu nije lako i jako mi je žao što se to tako protumačilo. Joe mi je cimer i znam kako diše i razmišlja tako da mislim da je to nepravda. Rekao je kako će se žaliti pa ćemo vidjeti što će biti od svega toga. Nije ništa loše mislio, dobio je puno podrške sa svih strana i mi smo svi iza njega.

Kopirano!