Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Modri stigli u Rovinj na "radni odmor"

Prvaci i osvajači Kupa za sezonu 2014./2015. u četvrtak navečer stigli su u Rovinj gdje će se, u ipak nešto opuštenijoj atmosferi, pripremati za posljednje dvije prvenstvene utakmice u sezoni.

S ekipom u Rovinj nisu došli mladići Olmo, Fiolić, Cekici, Gojak i Mikulkoji su ostali u Zagrebu kako bi pomogli B momčadi izboriti plasman u drugu ligu kao niti Henriquez koji je otišao u Čile kako bi se izborio za svoje mjesto u reprezentaciji Čilea na Copa Americi. Također, među igračima nema niti Ježine koji je na utakmici finala Kupa cijelo drugo poluvrijeme, produžetke i jedanaesterce branio s rupturom mišića pa je ostao u Zagrebu.

Dan nakon osvajanja Kupa i dvostruke krune odnosno zasluženog slavlja nakon podizanja Rabuzinovog sunca Modri su sjeli u autobus i još jednom ove godine krenuli prema Rovinju. Modri će se ovdje pripremati za gostujuću utakmicu protiv Istre 1961 (nedjelja, 17:00) kao i za posljednji susret u sezoni: derbi protiv Rijeke (petak, 29.5., 19:00). Nažalost, među igračima koji su došli u Rovinj, osim najavljenih mladića i Henriqueza, nema niti Antonija Ježine koji je zbog rupture mišića ostao u Zagrebu. Zanimljivo, naš sjajni vratar branio je cijelo drugo poluvrijeme i oba produžetka te jedanaesterce s ozljedom koju je zaradio u prvom poluvremenu utakmice.

Ipak, neće ovo biti uobičajene pripreme kao što su Modri imali na početku godine kada su se ovdje pripremali za nastavak prvenstva. Kao što je trener Mamić i najavio, ekipa će zbog kratkog odmora i vrlo brzog početka nove sezone u Rovinju imati "radno-opušteni" tjedan pa će tako igračima već u petak doći supruge, djevojke, djeca i ostale drage osobe.

Naravno, u Rovinju neće na rasporedu biti baš samo odmor pa je tako popodne na rasporedu trening.

Kopirano!