Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Modri u društvu najmlađih navijača čekaju Astru

Igrači Dinama su u subotu navečer upisali sedmu prvenstvenu pobjedu i zadržali vodeće mjesto na ljestvici, u nedjelju ujutro odradili trening, a potom klupskim autobusom požurili u Arenu Centar gdje ih je u "Kids corneru" čekalo stotine najmlađih navijača! Uoči početka Europa lige i nove školske godine, modri je klub organizirao Dinamo Kids corner kako bi najavio nadolazeću utakmicu s Astrom, ali i razveselio malene školarce i najmanje navijače.

Hvala svim navijačima!

Sve fotografije s velikog druženja pogledajte u GALERIJI.

Zabava, mini nogomet, soccerama, facepainting, Plavko, cijela momčad Dinama i stotine djece – to je bila slika u nedjelju oko podneva u zagrebačkom Arena Centru. Dinamo Kids corner počeo je u 11 sati, a okupljenoj djeci je uz odličnu muziku, bogati sadržaj i simpatičnu voditeljicu Ivu Šulentić brzo došlo podne kada su došli – igrači Dinama. Kompletna momčad Dinama razveselila je sve prisutne, a igrači su uživali družeći se s najmanjim navijačima.

- Lijepo je vidjeti veliki broj djece i biti danas ovdje. Užitak je biti okružen iskrenom ljubavlju kakvu mogu pružiti samo djeca i kada god postoji mogućnost za ovako nešto mi ćemo rado doći – rekao je trener Dinama Zoran Mamić koji se i sam nebrojeno puta slikao s djecom, ali i nešto starijim navijači(ca)ma.

Velika zvijezda bio je naš najbolji strijelac Duje Čop koji je jedva našao malo vremena kako bi opisao dojmove: - Prekrasno je danas biti ovdje. Malo me već boli ruka od potpisivanja autograma, ali ako me zbog nečega treba boljeti onda je ovo najbolji razlog. Stvarno je lijepo ovdje, uživamo i krasno je biti okružen djecom. Trebali bi ovo i češće organizirati kako bi novi igrači koji su došli stekli osjećaj koliko ljudi vole Dinamo i koliko taj klub znači.

Kako bi obilježio početak nove školske godine, modri je klub za sve školarce pripremio bilježnice tako da će svi maleni navijači od sada i u školi moći biti uz modri klub. Igrači Dinama podijelili su velik broj autograma svojih idola, a neizostavno je bilo fotografiranje za vječnu uspomenu. Naravno, bio je ovo tek uvod i druženje kojim su Modri najavili utakmicu 1. kola Europske lige protiv Astre koja se igra u četvrtak u 19 sati na Maksimiru.

Kopirano!