Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Modri u Koprivnici: Ne želim niti razmišljati o Celticu; samo o Slavenu

Dinamo drugu četvrtinu prvenstva otvara gostovanjem u Koprivnici, a dan uoči utakmice trener Modrih Zoran Mamić pričao je o stanju u momčadi i što očekuje od susreta protiv Slavena.

O Fernandesu

- Neće konkurirati za utakmicu u Koprivnici. Došao je u fazu da može stopostotno odraditi trening i sada su pred njim 2-3 tjedna intenzivnih treninga po 2 puta dnevno.  Možemo reći da ga čekaju "mini pripreme" kako bi poslije iduće reprezentativne stanke bio na nivou. Naravno, za formu ćemo morati još čekati – ispričao je trener pa dodao: - Kada se vrati? Wilson je svakako trenutno ispred, ali kada Junior dođe na nivo na kojem je bio – tko zasluži taj će igrati.

- Nakon sjajne serije i niza pobjeda veselimo se prvenstvenoj utakmici. Igramo u Koprivnici gdje smo u posljednje vrijeme ostvarili dobre rezultate i nizali pobjede. Pred nama je protivnik koji je pobjedom protiv Osijeka najavio bolje dane, ali mi ne želimo stati i cilj je iz Koprivnice se vratiti s tri boda – rekao je trener pa nastavio o ozljedama.

- Sve je manje-više isto. Šimunović se sutra priključuje treninzima i još nije spreman za sutrašnju utakmicu. Taravel? On će biti u kadru – priča trener pa samo kratko komentira utakmicu koja Modre čeka u četvrtak: - Utakmica protiv Celtica neće puno utjecati na sastav za Koprivnicu. Nakon Slavena imamo dovoljno dana da se pripremimo za Celtic, ali ne želim niti pričati niti razmišljati o toj utakmici. Idemo susret po susret...

Trener se kratko vratio na utakmicu Kupa u kojoj nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi:  - Nismo pojedinačno razgovarali s igračima nego na zajedničkom sastanku. Machado? On je jedan od rijetkih koji je u Gajnicama radio i igrao kako smo se dogovorili. Zapravo, za nagradu sam ga izvadio iz igre – kaže trener pa nastavlja o Franku Andrijaševiću koji je zbog ozljede rano napustio teren: - Presjekao ga je živac u leđima, a već je jučer bio bolje. Kada ste već spomenuli Franka, malo me zbunjuju natpisi u medijima jer Franko svojim radom apsolutno zaslužuje biti dio naše momčadi. Naravno, za njega je neugodno kada nema veliku minutažu, ali na njegovoj poziciji imamo jaku konkurenciju, reprezentativce koji igraju u odličnoj formi i jednostavno mora čekati svoju priliku – zaključio je trener Modrih.

Kopirano!