Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Modri u Salzburgu: Nema pritiska, ali idemo napasti

Trener Modrih Zoran Mamić i bočni igrač Josip Pivarić u srijedu navečer su na stadionu Salzburga najavili utakmicu 3. kola skupine D između austrijskog i hrvatskog prvaka.

- Čeka nas utakmica protiv po meni najboljeg protivnika od preostale tri momčadi u skupini – jasno kaže trener na početku pa nastavlja: - Vjerujem da ćemo vidjeti dobru i zanimljivu utakmicu jer obje momčadi igraju napadački nogomet. Naravno, nešto se u svemu tome pita i njih koji su domaćini, a na koncu će se na terenu vidjeti tko se bolje pripremio.

Pivarić: Dat ćemo i zadnji atom snage

- Znamo da nas čeka teška utakmica gdje ćemo morati iscrpiti zadnje atome snage za pozitivan rezultat. Što je to? Sigurno je da idemo na pobjedu, no ne bi bili nezadovoljni niti remijem iako se tako ne ulazi u utakmicu. Salzburg je kvalitetna i brza ekipa, imaju jako dobre igrače u napadu i vjerujem da nas čeka dobra i otvorena utakmica – rekao je Josip Pivarić večer uoči utakmice.

Modri su detaljno analizirali momčad Salzburga: - Gledali smo ih puno, analizirali i tražili mane kojih, moram priznati, nema puno – rekao je trener pa posebno istaknuo napadački dio momčadi: - Soriano, Alan, Kampl i ostali svi zaista imaju kvalitetu. Imaju jako dobru momčad, odlično izgledaju na terenu i moramo svi biti na visokom nivou i ostaviti "dušu na terenu" za pozitivan rezultat.    

Trener kaže kako će Dinamo pokušati biti dominantna momčad: - Rekao sam da vjerujem da nas čeka otvorena utakmica jer obje momčadi tako igraju; posebno u svojim prvenstvima. Očekujem da će oni igrati kao i uvijek, a i mi ćemo pokušati nametnuti svoj stil igre: tražit ćemo gol i dobar rezultat. Tko će na kraju imati bolji dan taj će izvući kvalitetniji rezultat.

Austrijske medije je zanimalo koliko će Modrima nedostajati najbolji strijelac Duje Čop: - Sigurno da je udarac kada najbolji strijelac nije spreman i nedostajat će, ali oni koji će igrati umjesto njega su kvalitetni i vjerujem da će to potvrditi na utakmici protiv Salzburga – priča trener pa kaže kako na momčadi nije pritisak: - Ne razmišljamo o utakmici u Glasgowu kao niti o idućim utakmicama. Iz svakog susreta, pa tako i onog u Škotskoj smo izvukli pouke i idemo dalje – rekao je trener i zaključio: - Nema pritiska, ostalo je još četiri utakmice i 12 bodova; idemo od utakmice do utakmice i nećemo previše kalkulirati.

Kopirano!