Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Modri uoči Kantride: Nije najvažnije, ali želimo osvojiti trofej

Dinamo u petak, 11. srpnja, utakmicom Superkupa protiv Rijeke na Kantridi otvara novu sezonu! Dan uoči utakmice na prvu konferenciju za medije u sezoni došli su trener Modrih Zoran Mamić i (po)najbolji igrač na pripremama Domagoj Antolić.

O Fernandesu

- Došao je u Zagreb, ušao je u proces trčanja i jačanja muskulature; lista prije svega. Nećemo žuriti s njegovim povratkom jer se radilo o teškoj ozljedi. Kada zajedno zaključimo da je spreman onda ćemo ga uključiti u rad – rekao je trener.

- Početak sezone, utakmica za trofej, a iako se mi nismo pripremali specijalno za tu utakmicu već za sve što nas čeka ne treba bježati od činjenice da želimo osvojiti trofej. Svaki trofej je vrijedan i dat ćemo sve od sebe što imamo u ovom trenutku kako bismo se s trofejem vratili u Maksimir – rekao je trener na početku pa nastavio o sastavu.

- Momčad će biti najjača moguća u ovom trenutku. Kažem, želimo osvojiti trofej i igrat će oni koji su u ovom trenutku najspremniji. Soudani? Ne, on neće konkurirati za ovu utakmicu – kaže trener pa objašnjava: - On je u jako dobrom stanju. Igrao je cijelu utakmicu i dio produžetka u osmini finala Svjetskog prvenstva gdje je Alžir napravio najbolji rezultat u povijesti tako da je odlično raspoložen. Isto tako je činjenica da nije imao ljetni odmor tako da mu to nedostaje, ali on je profesionalac, nas čekaju obaveze i nismo si mogli dozvoliti da tako bitan igrač dulje bude odsutan. Priključio se treninzima koji će biti prilagođeni njemu kako bismo ga što bolje pripremili za ono što nas čeka.

- Inače nisam takav, ali ne mogu izdržati. Htio bih samo za kraj poručiti svim igračima koji eventualno traže angažman ili imaju pregovore s nekim klubom da se slobodno mogu pozvati na Dinamo i reći da je Dinamo za njih zainteresiran. Ide li to Senijadu Ibričiću? Između ostaloga, da – rekao je trener uz smiješak.

Posebne treninge zato nema Domagoj koji je na pripremama fantastično radio, a bio je strijelac prekrasnog pogotka: - Zadovoljan sam odrađenim pripremama i drago mi je što se to prepoznalo. Moram priznati da zadnjih godina nismo imali tako teške pripreme i svi smo sretni što je ovaj teži dio priprema iza nas te napokon počinju utakmice. Naravno da bismo željeli ući u sezonu s trofejem iako je bitnije ono što nas čeka u utorak. Unatoč tome ćemo na Kantridi dati sve od sebe da slavimo već na početku.

Trener Modrih cijeni Rijeku: - Sigurno da se radi o kvalitetnoj momčadi, imaju dobar fond igrača, a naravno da nam je poraz u Kupu motiv više. Isto tako bih volio da u Hrvatskoj ima više kvalitetnih ekipa kao što je Rijeka koji nas tjeraju da svaki dan budemo sve bolji – ­dok se poraza u Kupu sjeća i Antolić: - Ne bih rekao da se radi o osveti, ali jednostavno želimo svima pokazati tko je gazda u hrvatskom nogometu.

- Nismo se pripremali specijalno za tu utakmicu protiv Rijeke već za sve što nas čeka, ali ne treba bježati od činjenice da želimo osvojiti trofej. Svaki trofej je vrijedan i dat ćemo sve od sebe što imamo u ovom trenutku kako bismo se s trofejem vratili u Maksimir - rekao je trener Modrih.

Dinamo je doveo nekoliko pojačanja pa je pitanje kada će se momčad uigrati: - Kada to očekujemo? Jučer – rekao je trener uz smiješak pa nastavio: - Moraju se međusobno upoznati: tko voli loptu u noge, tko u prostor, kako se snalaze u situacijama i slično, ali zasad ide dosta dobro. Puno pričamo s igračima kako bi se što brže prilagodili. Isto tako ne trebamo biti samo sutra protiv Rijeke u top formi nego nekoliko mjeseci.

Modre na Kantridi standardno čeka pun stadion: - Sigurno da je lijepo igrati na punom stadionu gdje su navijači, koreografija i sve ostalo što čini utakmicu. To je dodatni motiv za obje momčadi – zaključio je trener.
 

Kopirano!