Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Modri uoči Kantride: Respektiramo Rijeku, ali vjerujemo u prolaz

Dinamo u srijedu gostuje na Kantridi gdje ih čeka uzvratna utakmica polufinala Kupa. Dan uoči utakmice trener Modrih Zoran Mamić i naš branič Josip Pivarić rekli su koliko cijene Rijeku i najavili spektakl u kojem se ipak nadaju da će Dinamo proći u finale.

- Mislim da je Rijeka na Kantridi protiv svakoga u laganoj prednosti jer će igrati s 12 igrača. Dat ćemo sve od sebe, vjerujemo u prolaz, ali maksimalno respektiramo Rijeku – rekao je uoči utakmice Josip Pivarić.

- Čeka nas drugo poluvrijeme, a iako imamo prednost iz prve utakmice ona nije kakva je trebala biti. U svakom slučaju očekujemo spektakl, vruću atmosferu i mislim da za sportaša ne postoje bolje nego igrati u takvim uvjetima. Bit će to prava fešta i vjerujem da će na kraju bolji ući u finale – rekao je trener Modrih na što je Pivarić dodao.

- Svi jedva čekamo uzvrat – kaže Piva i nastavlja: - Cijela ekipa se veseli istrčati na Kantridu gdje nas čeka prava predstava. Vjerujemo da će biti dobra, ali sigurno i jako teška utakmica. Mislim da je Rijeka na Kantridi protiv svakoga u laganoj prednosti jer će igrati s 12 igrača; pa čak i protiv nas.

- Imamo malu rezultatsku prednost, ali sve je otvoreno. Dat ćemo sve od sebe, vjerujemo u prolaz, ali maksimalno respektiramo Rijeku – rekao je naš lijevi bočni koji se u rekordnom vremenu oporavio od teške ozljede: - Dva mjeseca me nije bilo što je dosta, ali s druge strane čim spojiš dvije-tri utakmice sve to dođe na svoje. Osjećam se bolje i jako se veselim utakmici.

- U svakom slučaju očekujemo spektakl, vruću atmosferu i mislim da za sportaša ne postoje bolje nego igrati u takvim uvjetima. Bit će to prava fešta i vjerujem da će na kraju bolji ući u finale . Naš plan? Zabiti gol, dobiti utakmicu i plasirati se u finale Kupa – kaže trener uoči uzvratne utakmice polufinala Kupa.

Trener ima "slatke brige" uoči susreta jer su svi igrači u treningu i u konkurenciji, a trener ne sumnja da će motiv njegovih igrača biti na razini: - Puno puta smo pričali o oscilacijama. Rijeka nam je najozbiljniji konkurent i sigurno da momčad ozbiljnije pristupa susretu protiv njih; koliko god se mi trudili da to ne bude tako. Svugdje u svijetu postoje utakmice i protivnici protiv kojih "letiš" kao i one koje "odradiš". Ponavljam, naravno da je nedopustivo "odrađivati" utakmice i zato i jesam dva puta pričao s momčadi nakon susreta s Lokomotivom.

Vratio se trener na taj susret i zadnjih 20-ak minuta s kojima nije bio zadovoljan: - Rekao sam iskreno nakon utakmice da razmišljam o kaznama, ali postojala je mala šansa da stvarno to i napravim. Što se tiče imenovanja onih koji su bili loši – to od mene nikada nećete čuti. Javno igrače hvalim, a kritike su nešto što ostaje u našoj svlačionici.

Strateg Modrih sumnja da na Kantridi može biti iznenađenja: - Ne može me iznenaditi trener nego neki igrač čudesnim potezom, akcijom ili tako nešto. Nekakva čudesna jednadžba ne postoji među momčadima koje se tako dobro poznaju i često igraju – rekao je trener pa otkrio "formulu" koju Modri planiraju primijeniti protiv Rijeke: - Zabiti gol, dobiti utakmicu i plasirati se u finale Kupa.

Kopirano!