Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Modri uoči puta: Idemo po što bolji rezultat

Modri su dan prije utakmice, u srijedu ujutro, krenuli prema Salzburgu. Za razliku od ostalih europskih gostovanja prvaci Hrvatske krenuli su prema Austriji klupskim autobusom, a uoči polaska vratar Dinama Eduardo Carvalho i vezni igrač Arijan Ademi najavili su susret.

- Bit će teško jer Salzburg je prava ekipa, ali idemo po što bolji rezultat. Forma nam se diže, prije par dana smo u Zadru bili jako dobri, no jasno je da ćemo u Salzburgu morati biti još bolji za kvalitetan rezultat – priča naš vratar pa dodaje: - Odigrali smo odličnu utakmicu u Škotskoj i ostali praznih ruku dok smo protiv Astre bili učinkoviti i zasluženo osvojili tri boda. Tako je to u nogometu... Kakvu utakmicu želim u Austriji? Iskreno, nije mi toliko bitno koliko da se u Zagreb ne vratimo praznih ruku.

Slično razmišlja i sjajni vezni igrač Arijan Ademi: - Sportaši smo i u svakoj utakmici želimo osvojiti tri boda; ništa drugačije nije niti u ovoj u Salzburgu. Znamo da će biti teško, analizirali smo ih detaljno i zaista su kvalitetna momčad s puno dobrih strana, ali stvarno smo u dobroj formi, dižemo se iz utakmice u utakmicu i puni smo samopouzdanja. Idemo u Salzburg odigrati kvalitetnu utakmicu i ostvariti što bolji rezultat.

Modri će, kao i uvijek, večer prije utakmice odraditi službeni trening i konferenciju za medije na stadionu u Salzburgu.

Kopirano!