Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Modri uz podršku navijača protiv Hajduka; ulaznice i u online prodaji!

Dragi navijači, pred Modrima je velika utakmica i nogometna poslastica - derbi s Hajdukom! U subotu, 22. studenog u 15h na Maksimir u 16. kolu MAXtv Prve lige stiže momčad iz Splita, a igrači Dinama svakako će u uvijek zanimljivom derbiju trebati podršku navijača s tribina.

Pretprodaja ulaznica za Dinamo - Hajduk bit će organizirana tijekom četvrtka, 20. studenog i petka, 21. studenog, na Dinamovom ticket pointu od 10 do 19 sati, a cijene ulaznica su sljedeće:

Tribina Sjever 50kn

Tribina Istok 70kn

Tribina Zapad dolje 100kn

Redovna prodaja ulaznica na dan utakmice bit će organizirana također na Ticket pointu, od 9h do kraja prvog poluvremena (15:45h).

Navijači HNK Hajduk mogu kupiti ulaznice za gostujuću tribinu Jug, po cijeni od 50kn:

- u pretprodaji (četvrtak, 20.11. i petak 21.11.) na Ticket pointu od 10 do 19h

- na dan utakmice na blagajni JUG (subota, 22.11.) od 9h do 15:45h

Online prodaja

Svi navijači osim na Ticket pointu ulaznice za derbi Dinamo - Hajduk mogu kupiti i online putem.

Prodaja ulaznica za utakmicu Dinamo – Hajduk bit će personalizirana što znači da će se svaka ulaznica kupovati na ime i prezime. Jedna osoba prilikom kupovine može kupiti maksimalno 4 ulaznice te za svaku mora predočiti važeći osobni dokument! Na svakoj ulaznici bit će vidno istaknuto ime i prezime vlasnika ulaznice te će svatko pri ulasku na stadion morati pokazati dokument kojim se potvrđuje kako osoba koja piše na ulaznici zaista ulazi na tribinu.

Ovim putem podsjećamo da članovi kluba mogu iskoristiti pogodnost od 4 besplatne utakmice na način da uz predočenje članske iskaznice na Ticket pointu preuzmu ulaznicu koja im omogućava ulaz na stadion. Pogodnost vrijedi za tribine Istok i Sjever.

Također, vrlo je bitno naglasiti kako molimo sve gledatelje da sjednu na označena mjesta na svojim ulaznicama zato što sjedenje u pogrešnom sektoru predstavlja kršenje Zakona o sprječavanju nereda na sportskim terenima. Zbog svega navedenog pozivamo navijače da što ranije dođu na stadion kako bi se izbjegle gužve na ulazima gdje će biti kontrola.

Također, u prodaji će i dalje biti godišnje ulaznice za Dinamo. Cijene godišnjih ulaznica koje uključuju sve domaće utakmice Dinama na Maksimiru u prvenstvu, Kupu i Europa ligi iznose 250kn Sjever, 400kn Istok i 550kn, a u ponudi modri klub ima i dječje godišnje ulaznice za djecu starosti do 12 godina. Cijene godišnje ulaznice za djecu iznose 50% pune cijene godišnjih ulaznica za odrasle. Nakon utakmice Dinamo - Hajduk godišnje će ulaznice ponovno biti u pretprodaji/prodaji sukladno s terminima utakmica MAXtv Prve lige i Europa lige.

Kopirano!