Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Najveći talent susjedne lige potpisao za Dinamo

Dinamo je doveo talentiranog 18-godišnjeg napadača Mirka Marića koji u redove prvaka Hrvatske dolazi iz Širokog Brijega.

Mladić je s najboljim hrvatskim klubom potpisao sedmogodišnji ugovor, a nedugo nakon toga podijelio s nama svoje oduševljenje: - Zaista sam presretan i ponosan nakon što sam potpisao za Dinamo. Svi znamo o kakvom se klubu radi, što Dinamo znači i kakva su očekivanja. Ovo mi je veliki poticaj za dalje, a prije svega želim što bolje odraditi sezonu u Širokom te se onda okrenuti svom novom klubu.

Novi napadač Dinama bio je kapetan mlađih selekcija Bosne i Hercegovine, ali s obzirom na to da ima i hrvatsku putovnicu odlučio se igrati za Hrvatsku i stavio na raspolaganje izborniku U-21 reprezentacije Nenadu Gračanu. Mirko se nakon potpisa ugovora vraća u susjednu državu gdje će do kraja sezone igrati za Široki Brijeg i potom na ljeto doći u Zagreb.

- Mirko je svakako najveći talent susjedne Premier lige i sretni smo što smo dogovorili njegov dolazak u Dinamo. Radi se o mladom igraču u kojem smo prepoznali potencijal i kvalitetu te se nadamo kako će u godinama ispred nas biti pojačanje za naš klub – rekao je trener i sportski direktor Modrih Zoran Mamić.

Osobni karton

Ime i prezime: Mirko Marić
Datum i mjesto rođenja: 16.5.1995., Grude (BiH)
Pozicija: Napadač

Kopirano!