Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Oduševljeni Antolić: Ma kakva premija, dobili smo Hajduk na Poljudu

- Došli smo ovdje po pobjedu i to smo i ostvarili. Znali smo da će Hajduk pokušati ublažiti dojam nakon prve utakmice gdje smo ih dobili 5:0, ali dogovorili smo se na početku i poluvremenu da želimo zabiti gol više od njih. Drago mi je što smo uspjeli i na lijep način zaključili ovu polusezonu. Završetak prvenstva je bio dosta dobar i nadam se da ćemo se dobro pripremiti za proljetni dio i novi pohod na Europu – Jerko Leko.

- Utakmica nije bila tako lijepa kao one dvije u Zagrebu gdje je bilo puno lijepih poteza. Više je bilo borbe, a mi smo znali odgovoriti i na kraju zasluženo došli do pobjede. Došli smo ovdje po pobjedu, a rano smo poveli i osjetili da možemo kontrolirati utakmicu. Naravno, i Hajduk je zaslužan što nismo stvorili puno prilika kao inače... Duje Čop

 

- Najavljivali smo da dolazimo ovdje potvrditi pobjedu iz prve utakmice. Tako smo krenuli od prve minute, zabili brzi gol nakon kojeg je Hajduk malo preuzeo inicijativu, ali na kraju smo zasluženo došli do pobjede. Slavlje na kraju zbog premije? Ma kakva premija... Dobili smo Hajduk na Poljudu.  Što se tiče konačne ocjene, zadnja dva mjeseca odlično igramo iako nas rezultati u Europi nisu mazili. U domaćem prvenstvu smo napravili razliku, uvjerljivo ušli u polufinale Kupa i možemo reći da je sezona bila dobra. Osobno? Zadovoljan sam, posebno sa završetkom i golom za pobjedu na Poljudu – Domagoj Antolić.

Kopirano!