Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Oduševljeni trener: Hvala igračima na svemu i publici koja nas je nosila

Dinamo je odigrao fantastičnu utakmicu, došao do 5:1 pobjede protiv Astre, a trener Modrih Zoran Mamić nakon utakmice bio je očekivano oduševljen.

- Čestitke momčadi na fantastičnoj pobjedi i hvala im na svemu što su večeras pokazali. Izvršili su gotovo sve zadatke koje smo stavili pred njih i onda to ovako izgleda – rekao je trener nakon utakmice pa nastavio: - Hvala i publici koja je napravila krasnu atmosferu i nosila nas cijelu utakmicu. Nadam se da će prepoznati vrijednost ove momčadi, koliko dečki ulažu truda i na koncu rezultate koje radimo te u budućnosti doći i u većem broju.

Još bolji Dinamo

- Mislim da ga ima jako puno. Kada bi se stopilo sve oko Dinama, atmosfera i publika, bili bi još puno bolji. Uz ovakvo navijanje kakvo smo imali večeras i još više ljudi – Dinamo bi bio 20 posto bolji; teško je točno reći, ali svaka ekipa treba taj poticaj i navijače koji te nose.

Trener nije mogao izdvojiti s čime je najviše zadovoljan - Prvo poluvrijeme je bilo fantastično, a drugo smo svjesno bili mirniji i povukli se; logično kod 3:0. Nije bilo potrebe više jurišati. Teško je ovako nakon utakmice izdvojiti neki detalj, ali jednostavno sam sretan ponašanjem na terenu. Radili su gotovo sve što smo se dogovorili i to jako veseli nas koji ih vodimo – pričao je trener koji je pogodio sa zamjenama. Naime, Henriquez i Ćorić su ušli i bili strijelci: - Da, tako je ispalo, ali nisu Duje i Antola bili loši pa sam ih zato vadio. Obojica su imali kartone, ali bili su odlični. Rekao sam igračima da je bogatstvo kada imamo toliki izbor i igrače koji uđu i donesu preokret: Henriquez protiv Hajduka i Istre, Soudani protiv Petrolula, Pjaca u Danskoj, Ćorić u Splitu... Sjajno je kada se mogu tako osloniti na svoje igrače i to je pravi užitak za trenera.

Čestitke momčadi i publici

- Čestitke momčadi na fantastičnoj pobjedi i hvala im na svemu što su večeras pokazali. Izvršili su gotovo sve zadatke koje smo stavili pred njih i onda to ovako izgleda. Hvala i publici koja je napravila krasnu atmosferu i nosila nas cijelu utakmicu. Nadam se da će prepoznati vrijednost ove momčadi, koliko dečki ulažu truda i na koncu rezultate koje radimo te u budućnosti doći i u većem broju.

Trener se odlučio za provjereni vezni red iz prošle sezone – Ademi, Brozović, Antolić – i pogodio: -Nisam se dvoumio niti sekunde hoće li Antolić igrati ovu utakmicu ili ne – kaže trener pa nastavlja o drugoj utakmici gdje su Salzburg i Celtic odigrali neriješeno, ali i gleda prema Kantridi: - To je lijepo za nas što su uzeli po bod i govori da je grupa izjednačena. Nigdje nikome neće biti lako, ali mi večeras trebamo uživati. Ipak, već sutra to ne vrijedi jer nas u nedjelju čeka Rijeka. Sastav? Ne znam to još sada. Dosta toga smo radili na pripremi utakmice protiv Rijeke, ali tek ćemo sutra i u subotu biti pametniji.

Strateg Modrih se ne slaže da je Dinamo ovom pobjedom preuzeo ulogu favorita skupine: - Pored Celtica i Salzburga Dinamo nije favorit. Rekao sam već da imamo jako dobru ekipu koja to potvrđuje na terenu, nadam se da ćemo ovako nastaviti i pružiti našim navijačima još puno sreće i zadovoljstva.

Trostruki strijelac Soudani je proradio kada je bilo najpotrebnije: - Pričali smo, da. Bila je to "borba", a hvala Bogu da sve ide u pravom smjeru – rekao je trener pa otkrio što je rekao igračima prije izlaska na teren: - Ne bih trebao ovo reći, ali neka se nitko ne naljuti. Rekao sam igračima ovu rečenicu "pun mi je k**** prokletstva Maksimira, europskog proljeća i svega ostaloga. Želim da večeras uživate u svom radu i pobijedite utakmicu". Točno to su i napravili i čestitam im – zaključio je trener.

 


 

Kopirano!