Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Oduševljeni trener: Velika čestitka momčadi; zaslužili su pobjedu!

Trener Dinama Zoran Mamić bio je oduševljen nakon veličanstvene pobjede na Poljudu!

- Čestitke mojoj momčadi na pobjedi! Nisu se predavali u jednoj ne baš bajnoj situaciji i mislim da su na kraju zaslužili pobjedu – rekao je trener pa nastavio analizirati utakmicu: - U prvom dijelu nismo igrali kako smo se dogovorili, Hajduk je osvajao druge lopte i bio agresivniji iako smo mi imali bolje prilike. Na odmoru sam tražio da igramo brže i okomitije, ali smo odmah dobili drugi gol pa nije bilo jednostavno.

- U pripremi smo očekivali da će Hajduk u finišu utakmice pasti, a naravno da nismo očekivali gubiti 2:0. Hajduk nije mogao pratiti naš ritam, zabili smo golove i zasluženo odnijeli bodove u Zagreb – kaže trener pa nastavlja o Anti Ćoriću: - Ja sam se lomio prije početka utakmice staviti ga od početka utakmice ili ne. S obzirom da nije bilo Arijana nisam htio staviti dva nova igrača u vezni red, a kada je ušao je pokazao o kakvom se sjajnom igraču radi. Sretni smo što ga imamo i s njim ćemo imati puno veselja.

Trener je naglasio kako su Modri već ove sezone protiv Lokomotive pokazali karakter, ali ipak je ovo nešto posebno: - Naravno da nisam ovako nešto doživio protiv Hajduka, ali već smo ove sezone protiv Lokomotive zabili tri gola u finišu utakmice. Na Poljudu je to nešto posebno – priča trener pa naglašava kako team building nije bio nikakvo podcjenjivanje Hajduka.

- Ne. Ni u jednom trenutku nismo podcijenili Hajduk. Naš posjet Murteru je bio planiran već dulje vrijeme; neovisno o Petrolulu. Mi smo i tamo pričali s igračima o derbiju, jako smo vodili računa da ne dođe do opuštanja jer Hajduk koji god bio na ljestvici na Poljudu nikome nije lako i zaslužuju maksimalan respekt. Moja momčad to ni u jednom trenutku nije zaboravila.

Kopirano!