Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

"Osvojili" Poljud: Nismo se predavali, vjerovali smo i zaslužili pobjedu

- Presretni smo! Što uopće reći nakon ovakve utakmice? U šoku sam jer ovo je povijesna utakmica i derbi u kojem su svi mogli uživati. Pokazali smo muda u zadnjih pola sata, da smo prava momčad i tako dobivaju samo velike ekipe! Nismo se predavali, rekao nam je trener da igramo svoju igru bez obzira na rezultat, nismo gubili glavu i sva tri gola smo zabili iz akcija, a ne napucavanja niti nešto slučajno – Duje Čop.

- Oduševljeni smo zbog pobjede! Kada sam ulazio imao sam osjećaj da ćemo preokrenuti. Što mi je trener rekao? Mali, samo igraj opušteno, svoju igru i bit će dobro. Cijela ekipa se u nastavku probudila, odigrali smo odlično i zasluženo dobili utakmicu. Stvarno je ovo nešto nezaboravno. Moja igra? Hvala na čestitkama, ali najbitnija je pobjeda – Ante Ćorić.

- Jako teška utakmica. Svi su bili napeti, atmosfera na stadionu je bila odlična i nije nam bilo lako; posebno u prvom dijelu. Srećom, smogli smo snage za preokret i dobili utakmicu. Nismo se predavali, pokazali smo odličnu momčadsku igru i jednostavno smo zaslužili ovo. Moj prvi gol? Slažem se da nije mogao doći u boljem trenutku i naravno da sam presretan, ali to je uspjeh cijele momčadi – Angelo Henriquez.

Kopirano!