Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Pivarić: Dobili smo,ali ne smije nam se ovo događati

- Većinu utakmice smo bili bolji, trebali već u prvom poluvremenu zabiti i riješiti utakmicu, ali kako to već kod nas ide smo "fulali" pet šansi i onda zadnjih deset minuta "visimo"; iako smo vodili 2:0. Opet ista priča i zbog toga ne možemo biti zadovoljni, a s druge strane smo osvojili tri boda i čekamo Rijeku s pobjedom. Velim, ne smije nam se to događati – Josip Pivarić.

- Možemo biti zadovoljni pobjedom i s tri boda, ali ponovno smo previše toga promašili i onda na kraju utakmice neobjašnjivo pali. Sreća da nismo bili kažnjeni i da smo uzeli bodove kući. Dobili smo i u pobjedničkoj atmosferi čekamo Rijeku, ali na Kantridi ćemo morati biti puno bolji – Angelo Henriquez.

- Sretan sam zbog pogotka i asistencije, a posebno jer je to donijelo pobjedu. Bili smo dosta dobri više od sat vremena, dominirali i stvarali prilike, zabili dva gola i onda stali. Ne znam zašto... Na kraju možemo biti zadovoljni i sretni s tri boda, ali nismo dobro izgledali na kraju utakmice tako da ćemo već u srijedu morati biti bolji i cijelu utakmicu odigrati kvalitetno – Hilal Soudani.

Kopirano!