Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Pivarić teže ozlijeđen, pukla mu metatarzalna kost

Crne prognoze su se pokazale točnima i nakon pregleda je potvrđeno kako je Josipu Pivariću pukla metatarzalna kost u desnom stopalu i čeka ga višemjesečna pauza i oporavak.

 

Pivariću je ovo četvrta ozljeda metatarzalne kosti, po dva puta na obje noge. Oporavak od ovakve ozljede obično traje između 3 i 4 mjeseca tako da je ova sezona praktički za njega završena.

Sjajna atmosfera na pripremama Modrih pokvarena je onime što je trener bezbroj puta naglasio kako se nada izbjeći – ozljedom. Nažalost, lijevom bočnom Dinama ponovno je puknula metatarzalna kost: - Tužan sam jako. Osjetio sam odmah da je puknula jer, nažalost, jako dobro znam kakav je to osjećaj i vrsta boli. Ništa, jedva čekam da prođe i da se oporavim, a naravno da sam trenutno jako razočaran.

Kako sada stvari stoje Pivarić će vjerojatno "pod nož": - Moramo se odlučiti hoću li ići na operaciju ili ne, ali trenutno smo bliže tome. U slučaju operacije će mi staviti "šaraf" kao što sada imam u lijevoj nozi. Oporavak? Jedno 3-4 mjeseca, tu negdje – priča lijevi bočni Modrih kojeg je trener već puno puta pohvalio zbog toga kako je radio na ovim pripremama: - Zbog toga mi je najviše krivo jer se stvarno dugo nisam ovako dobro i moćno osjećao kao sada; bio sam pun samopouzdanja.

Do ozljede je došlo na prilično "običan" način: - Krivo sam stao i gotovo. Odmah sam znao da je "otišla"... Ista kost mi je puknula prošle zime i sada opet sve isto, ali tako je to. Nema veze, treba dignuti glavu, zapeti i vratiti se – zaključio je Piva.

 

Kopirano!