Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Godišnja za svakog pravog navijača: Svi na Maksimir!

Kupovina online i plaćanje na rate

Svi navijači mogu svoju godišnju kupiti i putem interneta. Također, imali smo dosta upita u vezi kartičnog plaćanja pa smo od ove sezone i to uveli u našu ponudu. Navijači će moći kupiti godišnje ulaznice putem svih uobičajenih kartica te ih platiti na rate!

Dragi navijači, GNK Dinamo je za svoje navijače i ove godine pripremio izuzetno pristupačne cijene godišnjih ulaznica! Sezona je već počela, Modri su odigrali nekoliko sjajnih utakmica i tako svim navijačima ispisali najbolju pozivnicu za kupovinu godišnje ulaznice! Godišnja ulaznica će u sezoni 2014/2015 vrijediti za sve za javnost otvorene domaće utakmice Dinama u svim natjecanjima (uključujući utakmice u skupini europskih natjecanja), moći će se kupiti od ponedjeljka do nedjelje od 10-19 sati, a cijene su sljedeće:

 

 

Tribina Sjever dolje 250kn

Tribina Istok 400kn

Tribina Zapad dolje 550kn

 

Dječja godišnja ulaznica

Cijena dječje godišnje ulaznice (za djecu rođenu 1.1.2002. i mlađe) bit će 50% pune cijene godišnje ulaznice za odrasle što znači da će djeca moći pratiti utakmice Dinama za 125kn s tribine Sjever, 200kn s tribine Istok i 275kn s tribine Zapad! Sve detalje možete pročitati OVDJE.

Godišnja se itekako isplati

Prošle sezone su vlasnici godišnjih ulaznica uštedjeli 20 % u odnosu na one koji su kupovali jednokratne ulaznice. Ove sezone ta će ušteda biti još veća! Naime, cijene godišnje ulaznice za tribine zapad i istok iznose podjednako koliko će stajati jednokratne ulaznice za europske utakmice u kvalifikacijama i skupini; ako ne i manje ukoliko u Zagreb dođe Liga prvaka i europski velikani! Drugim riječima, utakmice Kupa i prvenstva za vlasnike godišnjih ulaznica će biti gotovo besplatne!

Popust za članove kluba

Svi navijači Dinama koji su ujedno i članovi modroga kluba, imat će prilikom kupovine godišnjih ulaznica za sezonu 2014/15 popust od 20%. Drugim riječima, cijene godišnjih ulaznica za članove iznose sjever 200 kuna, istok 320 kuna i zapad 440 kuna. Naravno, prilikom kupovine godišnje ulaznice za korištenje ovog popusta potrebno je predočiti važeću člansku iskaznicu Dinama. Napominjemo da jedna važeća članska iskaznica unutar godine dana članstva donosi popust samo za jednu godišnju ulaznicu.

 

Mjesto i vrijeme prodaje godišnjih ulaznica

Godišnje ulaznice se prodaju na blagajni ispod zapadne tribine, a o mogućim promjenama ćemo obavijestiti navijače putem službene stranice i društvenih mreža. Radno vrijeme blagajni je od ponedjeljka do nedjelje od 10-19 sati (osim državnih praznika).

Gledanje utakmica iz loža Maksimira svakako diže doživljaj nogometne utakmice na višu razinu. Open bar, catering, prodajni kutak s ekskluzivnim suverinirima, hostese, DJ, dječji kutak, druženje s igračima GNK Dinama i poslovnim partnerima te puno drugih zanimljivosti čeka sve vlasnike ulaznica za prekrasno uređene nove lože stadiona.

Godišnje ulaznice za lože

Lože 1,2, 17 i 18 - 4500 kuna

Lože od 3 do 16 - 6500 kuna

Lože na ime - 8500 kuna

Loža Maksimir - 12000 kuna

 

 

Raspored prodaje godišnjih ulaznica za sezonu 2014/15.

2. srpnja: Pretprodaja za vlasnike godišnjih ulaznica za sezonu 2013/14.

7. srpnja - 27. kolovoza: Redovna prodaja za sve navijače

 

Kopirano!