Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Posljednji pozdrav najvećem atletskom treneru Ivanu Ivančiću

Modri je klub pogodila tužna vijest o odlasku legendarnog trenera atletike Ivana Ivančića. U 77. godini života iznenada je preminuo legendarni i, slobodno možemo reći, najveći atletski trener koji je tijekom duge sportske karijere bio istaknuti hrvatski atletičar i reprezentativac.

Ivančić je u karijeri nastupao dva puta na olimpijskim igrama, dva puta ponio je titulu pobjednika na europskom dvoranskom prvenstvu u bacanju kugle te je postigao niz manjih, ali nikako manje vrijednih sportskih rezultata. Bio je sedmerostruki državni prvak Jugoslavije i peterostruki prvak Balkana. Trenirao je Sandru Perković, Ivanu Brkljačić, Edisa Elkasevića, Matiju Gregorića i mnoge druge, a uz velik broj najsjanijih medalja, upisivao je europske i svjetske rekorde u raznim kategorijama.

Trener Ivančić bio je trener u atletskom klubu Dinamo Zrinjevac, atletskom klubu iz Dinamove obitelji, a često je bio gost na utakmicama Dinama i u modrome klubu. GNK Dinamo ovim putem želi izraziti iskrenu sućut obitelji, prijateljima i suradnicima Ivana Ivančića.

Od sjajnog trenera oprostio se njegov atletski klub AK Dinamo Zrinjevac, a dio dirljivog priopćenja i pozdrava njegovog kluba prenosimo u nastavku:

Nenadoknadiv je to gubitak za naš klub, hrvatsku atletiku i svjetski sport uopće. Atletika je izgubila velikog trenera, najvećeg za bacače kojeg su vidjeli naši prostori. Trenera koji je stvorio nedodirljivu diskašicu Sandru Perković. London 2012 , Olimpijske Igre, zlatna medalja to je bilo njegovo remek djelo. Njegov atletski san. Klesao je iz materijala kojeg je sam odabirao i imao je nepogrešive procjene. Stvarao je šampione, jedne za drugim, njih na desetke. Uvijek je ostajao skroman u svim tim velikim uspjesima i želio je još više , do krajnjih granica, do svjetskih i europskih rekorda u raznim kategorijama. Od Ivane Brkljačić, Edisa Elkasevića, Valentine Srše, do Sandre Perković, Matije Gregurića, i Martina Markovića posljednjeg u zlatnom nizu. Niz koji je prerano stao.

Počivao u miru...

Kopirano!