Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Predstavljamo Istru: Spremni i motivirani dolaze na Maksimir

Dinamo će utakmicom 8. kola domaćeg prvenstva protiv Istre 1961 zaključiti još jedan dio sezone i igrači će putovati diljem svijeta te nastupati za svoje reprezentacije. Ipak, prije toga Modre čeka kvalitetna i odlično posložena momčad koja na Maksimir dolazi puna samopouzdanja.

Istra 1961 u utakmicu s Modrima ulazi kao petoplasirana momčad lige i to dovoljno govori o kvaliteti momčadi koju odlično vodi Igor Pamić. Nakon nešto lošijeg ulaska u sezonu stvari polako dolaze na mjesto na Aldo Drosini i Istra se diže na ljestvici na mjesta koja kvalitetom i zaslužuje. Naravno, sezona je tek na početku i teško je nešto prognozirati, no Istru bi svakako ove sezone trebala čekati znatno bolja sezona od prošle kada su većinom bili u donjem dijelu.

Svatko na svoje mjesto

Molimo sve gledatelje da sjednu na označena mjesta na svojim ulaznicama, a redari će provoditi kontrolu poštivanja reda sjedenja.

Što se tiče forme, Istri utakmica s prvakom nije mogla doći u boljem trenutku. Naime, Istra u posljednje dvije utakmice ima uvjerljivu pobjedu u Osijeku da bi u prošlom kolu na svojem stadionu "srušili" Hajduk. Kao da to nije bilo dovoljno, Istra je par dana prije utakmice u Zagrebu do vrha napunila mrežu obližnjeg Žminja i s pobjedom 11:0 dolazi na Maksimir.

Igrači kao što su Ježina, Budicin, Woon, Batarelo, Obšivač, Jo, Križman i ostali pravi su igrači po "Pamićevom" izboru – čvrsti i borbeni, pravi fighteri i nijednoj momčadi nije lako protiv njih. Naravno, na Maksimiru će se dodatno zatvoriti i zaigrati u malo opreznijoj varijanti što će Modrima samo otežati prolaz do njihova gola.

Pogledamo li u prošlost, Dinamo i Istra 1961 igrali su osam puta na Maksimiru i Modri su čak sedam puta slavili; tek je 2005. bilo 0:0. Logično, gol-razlika je također uvjerljivo na strani Modrih, a čak 27:4 u korist prvaka pokazuje da je Istra ipak više domaćinska momčad; barem kada su u pitanju susreti s Dinamom.

Dinamu sigurno neće biti lako doći do pobjede, ali Modri su odigrali sjajnu utakmicu u Beču i protiv Istre ih ne zanima ništa osim nova tri boda kojom bi sigurno ostali lideri na tablici uoči reprezentativne stanke i novih europskih ispita koji slijede.

MAXtv Prva liga, 8.kolo: GNK Dinamo – NK Istra 1961, Maksimir, 21:00 

Kopirano!