Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Predstavljamo Slaven Belupo: Ljestvica ne pokazuje pravu snagu

Između dvije utakmice play-offa Lige prvaka s Austrijom Dinamo ide na gostovanje u Koprivnicu gdje ih čeka posljednja momčad lige. Naravno, ovakve utakmice su vrlo opasne jer su Modri već mislima u Beču, a atmosfera u momčadi nije idealna nakon poraza od Austrije.

S jedne strane je Dinamo prva i najbolja momčad lige, branitelj naslova i apsolutni favorit u svakoj utakmici u prvenstvu, a Slaven Belupo s dva osvojena boda iz prvih šest kola posljednja momčad lige. S druge strane je Dinamo prije par dana doživio neugodan, istina prvi ovosezonski, poraz, ostao bez trenera i momčad je sigurno uzdrmana dok Slaven Belupo ima puno bolju momčad pa čak i igru nego što to pokazuje ljestvica. Kada se ovi svi argumenti "stave na jednu hrpu" onda je sigurno kako nas u subotu na Gradskom stadionu u Koprivnici čeka zanimljiva utakmica.

Slaven Belupo ima dobru momčad i sigurno ne zaslužuju biti posljednja momčad naše lige. Momčad koju vodi iskusni Ivan Katalinić doživjela je četiri "knap" poraza (nijedan s više od jedan razlike), a u dva remija su im Dragovoljac u 92. i Istra u 80. minuti autogolom "ukrali" pobjede. Uglavnom, sve ovo pokazuje kako je Farmaceutima ove sezone nedostajalo i malo toliko potrebne sportske sreće da se koja od ovih utakmica okrene u njihovu stranu.

Dinamo je prva, a Slaven zadnja momčad lige i Modri su bolji, ali poraz od Austrije i odlazak trenera sigurno su ostavili traga na prvacima. Ipak, Dinamo u Koprivnicu dolazi odigrati dobru utakmicu, pobijediti i napuniti se samopouzdanjem uoči uzvrata u Beču.

Kao i uvijek, Slaven ima kvalitetnu momčad s Rodićem na golu, kvalitetnim veznjacima Čanađijom, Glavicom, Gregurinom i Delićem dok Rak i Novinić prijete protivničkim vratarima. Ipak, Kataliniću će sigurno nedostajati Bagarić u obrani koji, kao i Matoš odnosno Pranjić, neće biti spreman zbog ozljede. Dobre vijesti su, pak, istekle suspenzije Grgića i Gregurine koji će konkurirati za utakmicu protiv prvaka.

Što se tiče Dinama u Koprivnici, Modri su u prvenstvu gostovali 19 puta te upisali 10 pobjeda i 4 poraza dok je pet utakmica završilo bez pobjednika. Modri svakako mogu temeljiti dio optimizma na činjenici da su u posljednja četiri susreta upisali isto toliko pobjeda i to uz gol-razliku 9:1.

Modri sigurno u Koprivnici neće doći lagano do pobjede, no upravo je to potrebno Dinamu kako bi se vratio na pobjednički put i napunio samopouzdanjem prije uzvratne utakmice u Beču. Naravno, Slaven se nalazi na začelju i neće Modrima prepustiti pobjedu, ali promjena trenera sigurno je "uzdrmala" momčad i Dinamo u Koprivnicu dolazi odigrati dobru utakmicu i pobijediti.

MAXtv Prva liga, 7. kolo: NK Slaven Belupo – GNK Dinamo, Gradski stadion, 19 sati

Kopirano!