Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Predstavljamo Zadar: Loše uspomene kao upozorenje

Dinamo je u 2. kolu MAXtv Prve lige ponovno domaćin, a ovoga puta na Maksimir dolazi Zadar. Momčad Ferde Milina loše je krenula u prvenstvo i sigurno im utakmica s prvacima ne dolazi u najboljem trenutku, no Zadar je prošle sezone pokazao kako zna biti itekako neugodan za Modre.

Modre u petak čeka novo "probijanje čvrsto i defenzivno postavljenog protivnika", ovoga puta to će biti igrači Zadra. Ekipa koju je prošle sezone od ispadanja spasio mladi strateg nije dobro ušla u sezonu pa iako nisu na terenu bili toliko loši – piše se domaći 5:1 poraz od Hajduka. Naravno, nakon teškog domaćeg poraza gostovanje kod Dinama sigurno nije idealna utakmica, no Modri nikada nisu poželjan protivnik.

Zadrani nisu previše mijenjali igrački kadar što je svakako dobro jer je momčad iskusnija za godinu dana. Tako je trener Milin igrače posložio u 3-4-3 sustav gdje je čvrsti Prahić u zadnjoj liniji, aktivni Bilaver i Vasilj na bokovima, mladi reprezentativac Begonja u sredini te iskusni Terkeš smladim Ivančićem i Gržanom u napadu. Naravno, tu je i mladi Perica koji "nije riješio svoj status" i zasada nije u kadru.

Vidimo se na Maksimiru

Dinamo i Zadar svoju utakmicu igraju u petak, 19.7., u 20:15, a sve o ulaznicama za susret pogledajte OVDJE.

Kada smo već kod neriješenog statusa, cijeli Zadar je u sličnom problemu zbog duga prema bivšem vrataru Ježini. Tako je nakon utakmice s Hajdukom i utakmica protiv Dinama par dana bila pod znakom upitnika da bi se na koncu suspenzija ponovno odgodila, no to se neće previše odraziti na momčad; igrači se ipak koncentriraju na nogomet.

Pogledamo li brojke onda Zadar uoči puta u metropolu nema puno razloga za optimizam. Naime, na Maksimiru su u prvenstvu gostovali 22 puta i čak 19 puta je Dinamo slavio dok su tek tri utakmice završile bez pobjednika. Naravno, prošle godine su Zadrani napravili golemo iznenađenje i izbacili Modre iz Kupa, no u prvenstvenim utakmicama su upisali dva glatka 5:0 poraza.

Dinamo u utakmicu ulazi s oprezom i poštovanjem prema protivniku, no Modri igraju sjajno na otvaranju sezone, dižu se u formi i apsolutni su favoriti. Trener Modrih Krunoslav Jurčić posebno je dan prije utakmice naglasio kako je sretan zbog sjajne atmosfera na tribinama i pozvao sve navijače na utakmicu. Uz lijepo ispunjene tribine Modri će svakako lakše do pobjede.

MAXtv Prva liga, 2.kolo, 18.7.2013.: GNK Dinamo – NK Zadar, Maksimir, 20:15

Kopirano!