Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Predstavljanje Hajduka: Brane "prednost" u Superkupu

Dinamo službeno novu sezonu, 2013/2014, otvara utakmicom Superkupa protiv Hajduka! Naravno, nema boljeg načina za otvaranje sezone od najvećeg hrvatskog derbija, a Modri u susret ulaze puni optimizma i sa željom početi sezonu na najbolji način – osvajanjem trofeja.

Modrima sigurno utakmica Superkupa protiv Hajduka ne spada među (naj)bitnije ove sezone, dapače, niti među najbitnije u sljedećih mjesec dana. Ipak, svaka utakmica protiv Hajduka nosi sa sobom poseban naboj i naravno da nitko ne počinje utakmicu s bilo kakvim drugim mislima osim pobjede.

Prvi protivnik Modrih više se posljednjih dana bavi mogućom prodajom kluba potencijalnim investitorima i novom suspenzijom nego nogometom, ali to ne utječe previše na samu momčad koja se u miru pripremala u Sloveniji gdje je trener Tudor  "brusio" formu za početak sezone. Što se pak tiče igračkog kadra, iz Splita nije otišao nitko od ključnih igrača pa će tako najveće prijetnje Modrima ponovno biti Vuković, Caktaš i Kouassi dok obranu drže Blažević, Milić i Maloča.

 

Cijene ulaznica za utakmicu Superkupa su 5 kuna sjever, 10 kuna istok, 15 kuna zapad, a blagajne jug (Budakova, okretište Borongaj) rade na dan utakmice od 10 do 21:15.

Naravno, niti Dinamo niti Hajduk nisu na vrhuncu forme, niti bi to bilo logično ili dobro, no unatoč tome će dati sve od sebe kako bi se domognuli trofeja. Pobjeda u derbiju, posebno kada je ulog trofej, sigurno bi bila odličan uvod u sezonu.

Zanimljivo, Superkup je jedino natjecanje u kojem Hajduk ima više trofeja od Modrih. Naravno, sjajni rezultati i brojne duple krune Dinama upravo i jesu glavni razlog što se Superkup uglavnom nije niti igrao, ali unatoč tome radi se o jedinom trofeju u kojem Modri nemaju izrazitu dominaciju. Dapače, Hajduk "vodi" jer je Dinamo u Republici Hrvatskoj osvojio četiri Superkupa, a Hajduk pet. Sigurni smo da će već od subote biti "5:5".

Trener Modrih Krunoslav Jurčić i kapetan Josip Šimunić najavili su kako se nadaju lijepoj atmosferi na stadionu, a otvaranje sezone, nova pojačanja te izuzetno popularne cijene (5 kuna sjever, 10 kuna istok, 15 kuna zapad) svakako su itekako dobri razlozi za provesti subotnju večer na Maksimiru. Dinamo je igrama na pripremama pokazao kako je već na samom početku sezone spreman za dobre predstave, a nema bolje prilike od derbija s Hajdukom.

Superkup, 5.7.2013.: GNK Dinamo – HNK Hajduk, 20:30, Maksimir

Kopirano!