Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Priopćenje povjerenika GNK Dinamo

Uoči velikog derbija između Dinama i Rijeke održali smo jedan od najbrojnijih skupova povjerenika kluba jer smo osjetili kako je pravi trenutak klubu dati podršku; na terenu gdje se igrači bore za duplu krunu i van terena gdje se vodi borba koja nije niti sportska niti časna. U toj se borbi puno spominju članovi, a upravo smo mi ti koji smo učlanili oko 8.000 navijača i zbog toga smatramo kako imamo pravo protestirati kada se baca ljaga na cijeli klub.

Posljednjih tjedana mnogi nabacuju blato na naš klub, a samim time na nas povjerenike i na naše članove. Mi jednostavno želimo da to prestane. U "objektivnim" medijima spominju se "demokratski izbori" kao da trenutno postoji nešto drugo. Mi smo ti koji hodamo po cijeloj Hrvatskoj i ostalim zemljama te učlanjujemo ljude u Dinamo. Velikim brojem navijača koje smo učlanili zaslužili smo da ih predstavljamo u glavnom tijelu kluba – Skupštini. Kako to nije demokratski?

Svaki članak u kojem se Dinamo stavlja u istu rečenicu s kriminalnim organizacijama, a ljudi iz kluba neopravdano i bez ikakvih dokaza optužuju za malverzacije je uvreda svima nama. To mogu raditi samo oni koji su zlonamjerni; isti oni koji zovu neke od nas i pokušavaju nas okrenuti od kluba.

Znate što su činjenice? Dinamo posljednje desetljeće ostvaruje najbolje rezultate u više od 100 godina postojanja kluba i žalosno je da se na razne načine ti uspjesi žele umanjiti i omalovažiti. Modri su sportski i organizacijski uvjerljivo najbolji klub u Hrvatskoj, osvojili su osam uzastopnih naslova prvaka, igrali su dva puta zaredom u Ligi prvaka protiv najvećih klubova svijeta, odigrali su najveći broj međunarodnih utakmica u europskim natjecanjima i danas uspješno jure prema novoj duploj kruni.

Jedini razlog zbog kojeg ovo itko može staviti pod znak pitanja je: zato što nije objektivan niti realan nego zlonamjeran. Svatko tko ne želi vidjeti kako je Dinamo danas stabilan, respektabilan i snažan europski klub koji dominira u domaćim natjecanjima, iz sezone u sezonu igra europske utakmice te pritom neprestano u vlastitoj školi stvara nove igrače koji nose slavu Dinama i naše reprezentacije – jednostavno se treba zapitati "zašto?" Mi ne znamo, ali smo itekako sigurni da odgovor nije: iz ljubavi prema Dinamu.

Mi volimo Dinamo i svakodnevno to potvrđujemo svojim djelovanjem. Mi volimo Dinamo i veselimo se njegovim uspjesima. Mi volimo Dinamo i tugujemo zbog poraza. Mi jednostavno volimo Dinamo uvijek. Mi smo ti koji svaki dan živimo za Modre. A ne oni koji se javljaju kada je to "postalo moderno".

Dinamo je iznad svih nas i uvijek mora biti na prvom mjestu. Ne želimo i nemojmo dopustiti da manjina nadglasa većinu. Trebamo se držati zajedno jer nitko od nas sam nije toliko jak kao kada smo zajedno!

Nema predaje!

Kopirano!