Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Pripreme Modrih: Međugorje, Düsseldorf pa Turska

Modri su pobjedom na Poljudu zaključiti godinu i otišli na zasluženi zimski odmor koji će trajati tri tjedna. Ekipa se na posao vraća 8. siječnja, a za nastavak sezone će se tradicionalno pripremati u Međugorju i Turskoj s time da se ove godine između ide i na turnir u Njemačku.

8.1. – okupljanje momčadi u Zagrebu

10.1. – 15.1. Međugorje

18.1. – Odlazak u Njemačku (Düsseldorf) na turnir

20.1. – 2.2. Turska

6.2. – Nastavak prvenstva; odgođena utakmica s Istrom 1961

Naravno, sve što će se događati na pripremama ćete moći pratiti putem službene stranice kluba, ali i Facebooka, Twittera i Instagrama.

Modri s pripremama za drugi dio prvenstva počinju 8. siječnja kada će na Maksimiru biti prozivka. U Zagrebu će ekipa biti tek koji dan, a onda se 10. ide u "stalnu zimsku bazu" – Međugorje. Momčad će ove godine u susjednoj državi biti pet dana i odigrati jednu prijateljsku utakmicu. Nakon povratka slijedi još koji dan u Zagrebu da bi 18. momčad krenula prema Njemačkoj.

90 minuta s Bundesligašima pa Turska

U Düsseldorfu će Modri s domaćinom Fortunom, Eintracht Braunschweigom i Bayer Leverkusenom igrati na turniru gdje će svaka momčad odigrati dvije utakmice po trajanju od 45 minuta. Modri će tako 19. siječnja u 15:00 u polufinalu igrati protiv Bayera da bi u 16 sati na programu bilo "malo finale", a sat vremena kasnije finale turnira.

U Njemačku vjerojatno neće ići cijela momčad pa će tako dio momčadi koji će biti na turniru u Njemačkoj 20. siječnja izravno krenuti prema Turskoj gdje će im se priključiti ostatak iz Zagreba. U Turskoj će Modri biti skroz do 2. veljače i u tom periodu odigrati četiri prijateljske utakmice i to protiv Züricha, Sturma, Metallurga i Pogona.

Brzo nakon povratka iz Turske, točnije 6. veljače, Modri već igraju odgođenu utakmicu prvenstva protiv Istre 1961 da bi par dana kasnije u derbiju gostovali kod Rijeke na Kantridi.

Naravno, sve što će se događati na pripremama ćete moći pratiti putem službene stranice kluba, ali i Facebooka, Twittera i Instagrama.

Kopirano!