Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Samouvjereni Modri: Idemo dobiti PSV

Modri su srijedu ujutro otputovali u Nizozemsku gdje ih u četvrtak navečer očekuje utakmica 4. kola Europske lige protiv PSV-a, a igrači su uoči puta jasno rekli kako se kući žele vratiti s tri boda.

- Pokazali smo u prvoj utakmici da možemo, a "zaštekala" je realizacija i ako ponovimo utakmicu kao u Zagrebu onda možemo dobiti – kaže Domagoj Antolić prije polaska u Nizozemsku.

- Mlada su ekipa, rade dosta grešaka u sredini, ali imaju stvarno dobre bokove te igrače koji mogu proći jedan na jedan. Općenito me se nisu jako dojmili u prvoj utakmici, trebali smo dobiti, ali nažalost nismo i želimo to napraviti tamo. Nisu u nekoj formi, posljednjih par tjedana igraju lošije, mi smo se dignuli, odlično igramo i želimo to nastaviti jer samo pravom partijom možemo odnijeti bodove kući – rekao je Marcelo Brozović prije ukrcavanja na avion.

Slično kao kolega iz veznog reda razmišlja još jedan igrač koji igra u sjajnoj formi – Domagoj Antolić: - Pokazali smo u prvoj utakmici da možemo, a "zaštekala" je realizacija i ako ponovimo utakmicu kao u Zagrebu onda možemo dobiti. S tri boda u Nizozemskoj bi došli na četiri boda, isto kao i oni te u zadnje dvije utakmice imali odličnu priliku prezimiti u Europi. Naravno, puno je lakše to reći nego napraviti, no puni smo samopouzdanja, vjere u sebe i želimo dobiti PSV.

Kopirano!