Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Sjajan posao u Italiji: Brozović odlazi u Inter!

GNK Dinamo i talijanski Inter dogovorili su sve detalje oko prelaska Marcela Brozovića u redove milanskog diva. Vezni igrač je s priprema u Španjolskoj privatnim avionom krenuo prema Milanu gdje će obaviti liječnički pregled poslije kojega će, ako sve bude u redu, postati igrač Intera.

- Od kraja polusezone postojao je interes brojnih europskih velikana za Marcela, a naš stav je bio jasan: u slučaju kvalitetne ponude koja zadovoljava sve strane bili smo ga spremni pustiti. Interova ponuda bila je takva, Marcelo je htio ići u Inter i zaključili smo ovaj, sigurni smo, jako dobar posao - rekao je sportski direktor i trener Modrih Zoran Mamić pa dodao: - Hvala Marcelu na svemu što je napravio za Dinamo i u ime kluba i svoje osobno mu želim puno sreće u nastavku karijere.

Podsjetimo, Marcelo je došao u Dinamo iz Lokomotive u ljeto 2012. godine, a u dvije i pol godine s Modrima je igrao skupine Lige prvaka odnosno Europske lige te osvojio 2 naslova prvaka Hrvatske.

Prije odlaska iz hotela Marcelo se srdačno pozdravio sa suigračima pa rekao: - Sretan sam i tužan odjednom. Dinamo je moj klub i ostavljam ovdje brojne prijatelje koji će mi nedostajati, ali s druge strane sam sretan jer idem u veliki klub i jaku ligu gdje me čekaju novi izazovi. Naravno, Dinamo će uvijek biti moj klub, ali tako je to u nogometu i veselim se odlasku u Italiju - ispričao nam je Brozović.

Marcelo, hvala na svemu i sretno!

Kopirano!