Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Sjajni Pinto zaradio poziv u reprezentaciju Portugala

Lijepe vijesti stigle su iz Portugala čiji je novi izbornik Fernando Santos za sljedeće dvije utakmice pozvao našeg desnog bočnog Ivu Pinta!

Ivo igra odlično ove godine i bilo je samo pitanje trenutka kada će sjajne igre u dresu Dinama biti nagrađene reprezentativnim pozivom: - Jako sam sretan i ponosan. Što reći? Ovo mi je ogromna pohvala i priznanje za dosadašnji rad. Ovaj poziv je posljedica odličnih igara cijele momčadi ove sezone i htio bih se zahvaliti Dinamu na prilici koju su mi pružili. Zaista se odlično osjećam ovdje, svaki dan napredujem skupa s ostatkom momčadi i uživam u Dinamu i Zagrebu – rekao je nakon što je saznao za poziv naš desni bočni.

Portugal tijekom reprezentativne stanke igra dvije utakmice u kojima će Ivo imati priliku za debi u dresu A reprezentacije: prvo prijateljsku 11. u Parizu protiv Francuske, a potom tri dana kasnije kvalifikacijsku protiv Danske u Kopenhagenu.

Podsjetimo, Ivo je u Dinamo došao prošloga ljeta iz rumunjskog Cluja te odmah postao standardni igrač, a njegov pošten odnos prema radu, sjajne igre i profesionalno ponašanje na terenu i van njega zasluženo su mu donijeli najveće moguće priznanje - poziv u nacionalnu reprezentaciju.

Ivo, čestitamo!

Kopirano!