Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Soudani: Moram zabiti tri gola za jedan, a pobjeda je zaslužena

Jutro nakon odlične utakmice i pobjede protiv Rijeke ostvarene u posljednjim sekundama popričali smo kratko s jedinim strijelcem Hilalom Soudanijem.

- Naravno da je super atmosfera i da smo bili jako sretni nakon utakmice. Trebala nam je ova pobjeda, zaslužili smo je i s pravom smo se veselili nakon što smo je ostvarili – otkriva nam uvijek dobro raspoloženi Alžirac pa nastavlja: - Stvarno smo bili puno bolji, dominirali cijelu utakmicu i nismo gubili vjeru u sebe čak niti kada je njihov golman "povadio" sve živo. Napadali smo, imali puno lijepih prilika i na koncu nam se isplatilo.

- Stvarno smo bili puno bolji, dominirali cijelu utakmicu i nismo gubili vjeru u sebe čak niti kada je njihov golman "povadio" sve živo. Publika? Stvarno smo se trudili, nismo se predavali do zadnje sekunde i navijači su to prepoznali te sam siguran kako ćemo ih dobrim igrama vratiti na tribine – rekao je Soudani.

Publika je prepoznala napor Modrih i posljednjih petnaestak minuta "gurala" Dinamo prema pobjedi: - Da, stvarno smo se trudili, nismo se predavali do zadnje sekunde i publika je to vidjela, osjetila i znala nagraditi. Nije bilo onoliko ljudi kao na prijašnjim utakmicama, no siguran sam da ćemo dobrim igrama i vratiti navijače – priča Alžirac koji je protiv Rijeke prekinuo "seriju poništenih golova".

- Baš... Prvo su mi u Zadru bez razloga poništili gol, onda i prije par dana u Bugarskoj također tako da je stvarno došlo vrijeme da mi neki gol zapravo i priznaju (smijeh, nap.a.). Ispada da moram zabiti tri gola da mi priznaju jedan, ali nije uopće bitno tko zabija dok mi pobjeđujemo - priča nam Soudani kroz smijeh.

Modri sada imaju reprezentativnu pauzu, ali Soudani neće mirovati: - Već u ponedjeljak letim jer u subotu imamo važnu utakmicu protiv Burkine Faso, no imamo dobru momčad, odličan niz i vjerujemo da se može kvalificirati u Brazil – zaključio je krilni napadač Modrih.

Kopirano!