Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Svečano otvorenje luksuznog Dinamova hotela '' '67. ''

Svečano je u ponedjeljak, 21. listopada, bilo na stadionu Maksimir gdje je otvoren luksuzni hotel '67. za prvu momčad Dinama. Svečanom su otvorenju prisustvovali gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić sa suradnicima, predsjednik GNK Dinamo Mirko Barišić i uprava kluba, prva momčad Dinama i stručni stožer, legendarna modra generacija 1967., mnogi počasni gosti i uzvanici. Ceremonija otvorenja hotela započela je ispred ulaza u hotel, a pred prisutnima kratke su govore održali gradonačelnik Bandić, predsjednik Barišić te legenda Dinama i igrač iz generacije koja je 1967. godine osvojila Kup velesajamskih gradova Slaven Zambata.

- U teškim financijskim vremenima Dinamo je dokazao da se pametnim poslovanjem i ulaganjem mogu odvojiti sredstva za znatno poboljšanje uvjeta pa je tako Modri klub u posljednji tri godine napravio značajne infrastrukturne i vizualne promjene na stadionu. Imamo 35 tisuća novih sjedalica, novi vrhunski grijani travnjak, nove klupe za rezervne igrače i trenere, kapelicu ispod južne tribine. Posebno smo ponosni na pomoćno igralište Hitrec-Kacian koje zadovoljava visoke kriterije UEFA-ine Lige prvaka za mlade. Modri je klub u sve radove uložio oko 86 milijuna kuna, u radovima je sudjelovalo nekoliko stotina radnika i više tvrtki, a sada smo uz pomoć gradonačelnika Bandića i grada Zagreba uredili i okoliš. Mirko Barišić

Slaven Zambata, predstavnik slavne generacije 1967. u čast koje je Dinamov hotel dobio ime obratio se uzvanicima uz nekoliko lijepih riječi.

- E da je bar bilo ovako u vrijeme kad sam ja igrao za Dinamo… Ne mogu vam ni opisati koliko sam sretan i koliko mi je toplo oko srca kada vidim kako danas izgleda stadion Maksimir. Svi ovi prekrasni tereni na kojima svakodnevno treniraju naša djeca, preuređeni Hitrec koji bi bio najljepši stadion u Europi u moje vrijeme, a o uvjetima kakve ima prva momčad Dinama nekada smo mogli samo sanjati. Danas je biti profesionalni sportaš 24-satni posao i upravo zbog toga je otvaranje hotela odlična stvar i veliki korak za Dinamo, kao i dokaz da modri klub prati svjetske trendove i praksu najvećih svjetskih klubova. Završetkom ovog hotela igrači Dinama na stadionu imaju apsolutno sve što im može trebati i siguran sam da će u ovako kvalitetnim uvjetima rezultati biti još bolji. 

Modri klub dobio je posebnu pohvalu gradonačelnika Milana Bandića koji je pripremio prekrasan poklon za Dinamov hotel te se kratko obratio svečanim govorom.

- Čast mi je biti ovdje na ovaj veliki dan za Dinamo i grad Zagreb. Ono što je pohvalno je činjenica da imamo jedno lijepo partnerstvo. Grad ulaže u Dinamo, ali Dinamo puno više vraća gradu, a ovako velika investicija koju je modri klub sam napravio odličan je primjer kako partnerstva s gradom trebaju izgledati. Čestitam cijeloj Upravi Dinama što su u ovim ekonomski teškim vremenima našli sredstva za izgradnju hotela za prvu momčad. Milan Bandić

Uslijedilo je svečano rezanje vrpce, a hotel su zajedničkim snagama otvorili gradonačelnik Bandić, modra legenda Zambata i maleni Tomas Baković, zagić iz nogometne škole Dinamo. Nakon ceremonije otvaranja, svi su uzvanici obišli hotel, svlačionice Dinama te pomoćno igralište Hitrec-Kacian.

U sklopu hotela '67. prva momčad Dinama moći će provoditi slobodno vrijeme u salonu u kojem se nalaze dnevni boravak, blagovaonica, prostor za opuštanje s igraćim konzolama i stolom za biljar, a na kraju salona u konferencijskoj dvorani održavat će se sastanci prve momčadi. Na prvom katu hotela nalazi se 19 spavaćih soba, a činjenica da se hotel nalazi u sklopu stadiona Maksimir samo će olakšati igračima organizaciju slobodnog vremena između treninga i utakmica. Također, hotel će biti i karantena prije utakmica, a po potrebi će biti na raspolaganju i nogometnoj reprezentaciji Hrvatske.

Na novouređenom pomoćnom igralištu Hitrec-Kacian za uspomenu na ovaj svečani dan napravljena je zajednička fotografija svih uzrasta Dinama s gradonačelnikom Bandićem i predstavnicima uprave modroga kluba, a kraj svečanog obilaska obilježen je zajedničkom fotografijom gradonačelnika i legendarne generacije 1967.

 

Kopirano!