Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Talentirani kadet potpisao ugovor: Jedva sam zaspao od sreće

Svečano je bilo u Plavom salonu Maksimira gdje je ugovor s Dinamom potpisao talentirani 16-godišnji ofenzivni vezni Matija Fintić.

OSOBNI KARTON

Ime i prezime: Matija Fintić

Datum i mjesto rođenja: 12.6.1997., Zagreb

Pozicija: Ofenzivni vezni

Idol: Andres Iniesta

Puno igrača je u bogatoj klupskoj povijesti potpisalo za Dinamo, ali osjećaj sreće i ponosa koji u tom trenutku imaju domaći igrači svakako je nešto što se teško može opisati riječima. Tako je bilo i s Matijom koji je potpisao trogodišnji ugovor: - Nemam riječi kojima bih opisao koliko sam u ovom trenutku ponosan i sretan. Sinoć sam jedva zaspao od sreće i nikako nisam mogao dočekati jutro – priča nam simpatični mladić pa dodaje: - Ipak, "zapisao" sam si u glavi da se želim zahvaliti svim trenerima koji su me trenirali, a posebno gospodinu Iveziću iz Dugog Sela i mom sadašnjem treneru gospodinu Bandiću koji su zaista uvijek bili uz mene i pružali mi podršku. Naravno, obitelj je također uvijek bila tu.

Inače, Matija je u Dinamo došao prije tri godine iz Sesveta: - Matija je izuzetni talent, ofenzivni vezni igrač koji igra u oba smjera i vjerujemo kako je pred njim prava karijera. Činjenica što je potpisao ugovor mu je pohvala za dosadašnji rad i znak da u klubu računamo na njega, ali ovo mu je isto tako i velika obaveza da nastavi s radom i svakoga dana bude sve bolji  – rekao je direktor naše nogometne škole Marijan Vlak.

Kako je direktor Vlak i rekao, ovo je "novi početak" za Matiju pred kojim je još puno rada i truda da bi ispunio svoj potencijal. Nastavi li ovako kao do sada – nema razloga za brigu.

Kopirano!