Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Trener i kapetan složni: Bit će teško, ali želimo pobjedu

Dan uoči utakmice na konferenciju za medije došli su trener Branko Ivanković i kapetan Josip Šimunić te najavili utakmicu protiv Černomoreca.

- Počinjemo s Europa ligom gdje su naše ambicije jasne: svaku utakmicu tražimo pobjedu i tri boda te na kraju želimo biti među prve dvije momčadi koje prolaze dalje – kaže trener na početku pa nastavlja o protivniku: - O Černomorecu ne trebam posebno govoriti da su jaka momčad koja ima šest pobjeda zaredom i u ligi se nalazi ispred dva giganta: Šahtara i Dynamo Kijeva; to dovoljno govori.

Slično razmišlja i kapetan momčadi: - Očekujemo tešku utakmicu, znamo puno o njima, ali mi moramo igrati našu igru, naravno na visokom nivou i onda ćemo na kraju biti sretni. Ne volim posebno pričati o protivniku, ali koga god sam pitao nisam čuo ništa loše o Černomorecu; svi ih samo hvale tako da su sigurno prava momčad.

Trener očekuje da će se gosti pokušati nametnuti na Maksimiru: - Nemaju spektakularne zvijezde, ali su dobro izbalansirani, čvrsti, agresivni i odlično organizirani. Sigurno nas čeka teška utakmica, ali i mi imamo kvalitetu bez obzira na to što nema Soudanija. Što se tiče same utakmice, oni ne mijenjaju stil igre ovisno o tome igraju li kod kuće ili vani tako da očekujem Černomorec koji će se pokušati nametnuti i htjeti diktirati ritam igre.

Mi igrači smo zakazali protiv Hajduka, ali i to može biti dobro ako iz toga izvučemo pouke. Nogomet je takav da se brzo pruža nova prilika za popravak i vjerujem da ćemo je iskoristiti – rekao je kapetan Modrih.

Atmosfera u momčadi je odlična: - Jučer sam na treningu vidio da je momčad u odličnom raspoloženju, s puno motivacije i strasti smo trenirali i očekujem takav pristup i u četvrtak na utakmici – kaže trener pa nastavlja o zdravstvenom stanju ekipe: - Addy još nije potpuno spreman, ali trenira punim intenzitetom, a naravno da Soudani nema pravo nastupa.

Modri su u prošloj utakmici primili dva pogotka iz prekida pa su na tom segmentu posebno radili: - Radili smo na tome, a nastavit ćemo i do utakmice. Kada smo već kod te faze igre onda svakako vrijedi istaknuti kako je tu Černomorec posebno opasan; čak kod prekida ponekad napadaju sa sedam igrača što je zaista rijetko – rekao je trener pa o sastavu za četvrtak kratko rekao: - Bit će nekih promjena, ali na tu temu ne bih išao u detalje.

Naravno, trener Modrih pozvao je sve navijače na utakmicu: - Znamo da naši košarkaši odlično guraju u prvenstvu, a to uvijek ovisi i o vremenu, ali naravno da očekujem podršku naših navijača. Nadam se kako će nas upravo navijači pogurati da uložimo još više strasti i angažmana te na koncu slavimo.

Kopirano!