Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Trener Modrih: Igrat ćemo efikasan i napadački nogomet

Dan uoči uzvratne utakmice četvrtfinala Kupa, uoči polaska na put u Split novi trener Zoran Mamić iznio je svoja očekivanja te prokomentirao aktualne teme.

- Ima nas sve manje jer igrači zbog ozljeda otpadaju kao lišće s grane. Posljednji u nizu je Brozović kojem je pukla metatarzalna kost i 4-6 tjedana će nositi čizmu, Sare je nagnječio palac i također ne ide na put, a već otprije imamo puno ozljeda – kaže trener, ali jasno poručuje: - Imamo dovoljan izbor kvalitetnih igrača, idemo u Split po dobar rezultat i po plasman u polufinale.

O kazni Šimuniću

- Apsolutno smatram da je kazna previsoka. Sigurno da mu nije lako jer je Svjetsko prvenstvo u Brazilu trebala biti kruna njegove karijere, ali što je tu je. Trebamo biti uz njega i pomoći mu da to što prije prebrodi, a ima našu punu podršku.

Zoran smatra kako ne postoji opasnost kako Antolić nije potpuno zdrav: - Ne bi igrao da nije zdrav. On je imao istegnuće i već četiri-pet dana normalno trenira. Prije ozljede je bio u odličnoj formi i sjajno fizički pripremljen tako da kod njega nema nikakve opasnosti – kaže pa na pitanje "što bi ga zadovoljilo u Splitu" jasno odgovara: - Pobjeda.

Modri su u utorak imali za javnost otvoreni trening, a atmosfera u momčadi je bila sjajna: - Proslava na početku je bila zbog Damira Krznara koji je jučer diplomirao na akademiji i postao UEFA Pro trener. Ovom prilikom mu i ja čestitam. Što je tiče atmosfere, bilo je još nekih internih zafrkancija jer je došao rok za platiti neke kazne i tako... Atmosfera u momčad je zaista odlična.

S igračima je na treningu zaigrao i trener koji je prije dva tjedna "izvukao deblji kraj": - Već sam prije često igrao na treningu, a prije 15-tak dana me je Antolić nagazio i puknuo mi je mali prst na nozi. Kao što vidite, nema popusta za nikoga – rekao je Zoran kroz smijeh pa nastavio u ozbiljnom tonu o velikoj kazni koju je zaradio Josip Šimunić.

Kakav Dinamo mogu očekivati navijači?

- Napadački i efikasan, ali s velikom odgovornosti u igri. To su glavne stvari na kojima ćemo inzistirati, a u ovih mjesec dana smo pokazali u kojem smjeru želimo ići.

- Sigurno da mu nije lako jer je Svjetsko prvenstvo u Brazilu trebala biti kruna njegove karijere, ali što je tu je. Trebamo biti uz njega i pomoći mu da to što prije prebrodi, a ima našu punu podršku. Vjerujem da će već na Poljudu pokazati koliko je u glavi jak.

- Apsolutno smatram da je kazna previsoka, interno sam se nadao da će biti financijska kazna. Znam da će se Joe žaliti, ali iskreno sumnjam da bi ikakvo moguće smanjenje bilo takvo da bi Joe mogao na Svjetsko.

O mogućem kraju karijere trener Modrih nije htio nagađati već je zaključio: - To ipak trebate vidjeti s njim iako mi je jasno da ne želi pričati; treba ga razumjeti. Nismo o tome niti razmišljali jer on ima ugovor do ljeta i vjerujem da će ostati s nama do kraja.

Kopirano!