Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Trener Modrih: Težak posao nas dijeli od europske jeseni

Trener Dinama Zoran Mamić bio je zadovoljan nakon utakmice i pobjede u Danskoj.

- Zadovoljan sam pobjedom, ali imam pomiješane osjećaje – rekao je trener nakon utakmice pa nastavio: - Najvažnija stvar koju moramo dešifrirati je kako osloboditi momčad pritiska. Takav grč kakav smo imali u prvom poluvremenu je nemoguć. Igrači koji su takvi tehničari griješe u predaji, treba im puno dodira da smire loptu i slično; to je pravi upitnik za nas koji vodimo momčad.

Modri su u nastavku bili puno bolji: - Jako sam sretan reakcijom u nastavku nakon što smo pričali na poluvremenu. Naravno, treba naglasiti da se u nogometu pita i protivnika, a mi smo dobili jako dobru momčad koja dugo igra zajedno, imaju puno uigranih stvari i morat ćemo se jako pomučiti u Zagrebu da bi prošli u play-off.

Na koncu je pobjeda mogla biti i uvjerljivija: - Nudili su se na kraju, da. To je opet taj grč i nedostatak mirnoće u završnici jer da smo to imali bi danas dobili četiri razlike. Razlog? Kažem, stvarno ne znam. Možda važnost utakmice, ali čim prije to riješimo bit ćemo još puno bolji – kaže trener pa zaključuje: - Mislim da je ovo odlična pozivnica navijačima da nas dođu bodriti jer će nam trebati njihova podrška. Ova momčad zaslužuje podršku i čeka nas još težak posao da osiguramo europsku jesen.

Kopirano!