Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Trener najavljuje Kup: U subotu smo pokazali smjer u kojem želimo ići

Isti protivnici, drugo natjecanje. Tako bismo mogli opisati prvu utakmicu polufinala Kupa u kojoj Dinamo u srijedu gostuje kod Slaven Belupa. Dan uoči utakmice trener Modrih Zoran Mamić jasno je rekao kako Modri idu po novu pobjedu, ali i bio oprezan jer Kup uvijek nosi određenu opasnost.

- Činjenica je da smo u subotu bili dobri i da je to smjer u kojem želimo ići, a naravno da želimo i možemo biti još bolji – rekao je dan uoči prve utakmice polufinala Kupa trener Dinama.

- Pred nama je utakmica polufinala Kupa, a zna se da je naš cilj i želja osvojiti Kup. Svjesni smo specifičnosti koje u cijelom svijetu nose utakmice u Kupu te zbog toga susretu prilazimo maksimalno ozbiljno – rekao je trener na početku.

Naravno, nakon sjajne igre i uvjerljivih 6:1 prije samo par dana u prvenstvu domaćin će biti posebno motiviran: - Svjesni smo da možda ono što je Slaven pokazao u subotu nije njihova realna snaga, ali u trenutno su u takvom stanju, no ne bih previše pričao o Slavenu jer ne živim s njima svaki dan pa nema smisla "pametovati". Činjenica je da smo u subotu bili dobri i da je to smjer u kojem želimo ići, a naravno da želimo i možemo biti još bolji – kaže trener pa dodaje: - Mi se koncentriramo na svoju igru i želimo biti na istom nivou kao u toj utakmici; ako ne i višem.

Modri ponovno imaju problema s ozljedama pa će tako možda biti i nekih promjena: - Ademi je dobio neugodan udarac pa je upitan za utakmicu, ali definitivno ćemo odlučiti nakon treninga. Što se tiče zadnje linije tu smo "tanki" zbog ozljeda, s juniorom Capanom imamo tri igrača, tako da ćemo možda tu malo taktizirati – zaključio je trener Modrih.

Prva utakmica polufinala Kupa igra se u Koprivnici od 17 sati, a Modri na susret putuju na dan utakmice.

Kopirano!