Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Trener nakon "nule": Previše smo pametovali

Trener Dinama Zoran Mamić ovako je razmišljao nakon utakmice bez golova u Koprivnici.

- Vidjeli smo više borbenu nego kvalitetnu utakmicu u kojoj je Slaven pokazao dobru igru, fanatično se borio i opasno prijetio; ja im na tome čestitam. Žao mi je što momčad nije uspjela kapitalizirati veliki posjed. Imali smo problem u brzini protoka lopte, teren je bio takav da je trebalo nekoliko dodira da se primiri lopta što je Slaven jeko dobro koristio ina kraju zasluženo uzeo bod – rekao je trener Modrih.

Strateg Modrih nije imao pritužbi na pristup svojih igrača: - Ne mogu reći da pristup nije bio dobar, igrači su htjeli. Rekao sam sada malo prije da smo igrali u "trećoj brzini", Slaven je bio jako dobar u fazi obrane, a dok smo mi smirivali loptu Slaven je sve zatvarao. Bili smo na puno situacija na 25-30 metara i pokušavali odigrati neku idealnu loptu umjesto jednostavno odigravali; previše smo "pametovali".

Dinamo je često prolazio po stranama: - Slaven je gusto stajao u sredini pa smo imali ideju po strani napraviti prednost i proći. Ideja je bila ubačajima po zemlji doći do prilika, ali to je tako. Nešto se pita i protivnika koji je danas bio jako dobar – smatra trener pa zaključuje.

- Ovakve utakmice su upozorenja što trebamo raditi da se ne ponavljaju, ali momčad radi izvrsno i nemam osjećaj da bi moglo otići u krivom smjeru. Naravno, vrag nikad ne spava i ne smijemo dopustiti situacije kao što je bila protiv Ponikvi prije par dana, a posebno kada znamo što nas čeka u četvrtak. Ako u Škotskoj ne budemo bolji nego zadnjih mjeseci bit će jako teško.

Kopirano!