Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Trener nakon pobjede: Lijepo je ovako završiti

Trener Dinama Zoran Mamić bio je zadovoljan nakon odlične utakmice i europske pobjede za kraj sezone.

Pohvale trenera Celtica

- Dinamo je bio odličan. Imaju sjajne mlade igrače, ali ne bih isticao pojedince. Svi igrači su bili impresivni. Način na koji Dinamo razvija mlade igrače je impresivan, Celtic bi mogao nešto naučiti od njih - pohvalio je Modre nakon utakmice trener Celtica Ronny Deila.

- Čestitke momčadi na zasluženoj pobjedi. Mislim da smo veliki dio utakmice bili bolji i zaslužili pobjedu – rekao je trener nakon utakmice pa nastavio: - Teško je ovako odmah analizirati cijelu europsku sezonu, no naravno da mi je žao što nismo cijelo vrijeme bili na ovom nivou. Da jesmo – vjerojatno bi se večeras još više slavilo, ali i ovako smo sretni, popravili smo koeficijent, završavamo sa šest bodova i pobjedom. Svakako je lijepo ovako završiti europsku sezonu.

Naravno, trener je posebno pohvalio trostrukog strijelca Marka Pjacu: - Odigrao je fantastičnu utakmicu. On je sjajan igrač i strašan potencijal te kada radi što od njega tražimo onda izgleda kao danas. Bio je odgovoran u igri i opasan za protivnika te zaslužuje sve čestitke. Vjerujem da će "prelomiti" u glavi, shvatiti da je ovo smjer u kojem treba ići da bi stalno igrao na ovakvom nivou.

Na pitanje "je li možda Marko trebao u ranijim utakmicama dobiti priliku" trener je rekao: - To nećemo nikada znati, a ne mogu žaliti kada ne znam što bi bilo – te na kraju zaključio o sudačkim odlukama koje su išle na štetu Modrih: - Čuo sam da nije bio prekršaj prije gola Celtica, a navodno i zaleđe. Općenito je bilo puno čudnih odluka danas... Čisti penal na Pintu, gol Soudanija koji je bio regularan. Uglavnom, sreća da je sve dobro završilo.

Kopirano!