Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Trener nakon poraza: Bili smo teški, nismo bili na nivou

Trener Dinama Zoran Mamić ovako je vidio utakmicu Modrih u Salzburgu.

- Čestitke Salzburgu na zasluženoj pobjedi jer su u puno elemenata bili dominantni: bili su čvršći, brži i bolji u duelu. Igrali su s puno više mirnoće i želje, na koncu zabili su i više golova i dobili utakmicu – rekao je trener pa nastavio o igri svoje momčadi.

- Nismo bili na nivou na kakvom trebamo biti, posebno u europskim utakmicama. Sreća da je Eduardo "probranio" u nastavku utakmice jer je poraz mogao biti i veći. Razlog? Teško je odmah nakon utakmice biti pametan. Nogomet nije jukebox da sve bude kako zamislimo – kaže trener i otkriva: - Iskreno, ovo je prva utakmica u kojoj nisam bio zadovoljan trkom; nekako smo bili teški i umorni. Možda smo negdje pogriješili u treninzima... Teško je sada reći. Što bih mijenjao da mogu? Da sam prije utakmice znao da će neki igrati kako su igrali onda ih ne bi stavio. Imena? Neću to reći.

Nedostajalo je trke

- Iskreno, ovo je prva utakmica u kojoj nisam bio zadovoljan trkom; nekako smo bili teški i umorni.Opet, Salzburg je zabio dva gola, a mi smo nakon oba dva gola imali čiste zicere: Soudani nakon prvog i Antolić nakon drugog.

Modri su odigrali dobar prvi dio utakmice: - Mislim da smo u prvom dijelu bili dobri i da nismo izgledali toliko loše. Nakon 2:0 smo htjeli što prije zabiti, a odmah smo ga primili iz kornera i slijedio je raspad – kaže trener koji se ne slaže da obrana nije bila na razini: - Ne bih to tako rekao; nisu samo četiri igrača obrana. Kod drugog gola smo imali loptu i izgubili je, a tražili smo od veznih igrača da radije napamet šalju na drugu stranu nego da kompliciraju baš jer oni rade brzi reposjed. Ademi se danas borio kao lav, ali mislim da drugi vezni nisu bili na tom nivou i ne bih svalio krivicu na stoperski par. Salzburg je zabio dva gola, a mi smo nakon oba dva gola imali čiste zicere: Soudani nakon prvog i Antolić nakon drugog.

Dinamo je i večeras promašio sjajne prilike: - Nekvaliteta? Pa ne možemo reći da Soudani nema kvalitetu; ja se ne usuđujem to reći. Da je zabio za 1:1 možda bi ih mi primili još sedam, a možda bi dobili; to nitko ne zna. Činjenice su da su bili bolji i zasluženo dobili utakmicu – rekao je trener pa odgovorio na pitanje o igri Machada: - Nije bio dobar, ali puno igrača nije bilo na pravom nivou tako da nema smisla potencirati niti njega niti nekog drugog.

Celtic je dobio Astru 2:1 pa tako sada Salzburg i Škoti imaju po 7 bodova, četiri više od Modrih: - Naravno da su se odvojili i da je situacija u grupi teška, ali još su tri utakmice koje možemo sve dobiti, no moramo biti puno bolji. Razlika nije nedostižna, ali moramo biti kakvi smo bili protiv Astre i veći dio utakmice protiv Celtica; ovakvom igrom ne možemo do toga – zaključio je trener.

Kopirano!