Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Trener nakon preokreta: Lijepo je izvući se iz ponora

Trener Dinama Zoran Mamić imao je pomiješane osjećaje nakon utakmice: njegova momčad je odigrala odličan nastavak, preokrenula utakmica i došla do vrijedne pobjede, ali trener je vidio i loše strane u igri prvaka.

- Moja momčad je dobra, ali iz dana u dan se potvrđuje da oni trebaju biti 70 ili 80 posto "gaženi", a ono ostalo prijateljstvo i korektan odnos. Kada je 50 – 50, kada je mirno i opušteno oni ne reagiraju dobro. Kažem, naučit ću jako puno iz ove utakmice. Na koncu, idemo prema Danskoj s četiri pobjede, a ovako se izvući iz ponora je jako dobro za samopouzdanje; lijepo je dobiti utakmicu nakon što gubiš 3:1 – rekao je trener nakon utakmice.

- Čestitke momčadi na dobroj reakciji u drugom poluvremenu, a isto tako čestitke Lokomotivi na sjajnoj igri. U prvom poluvremenu su nam održali predavanje kako se izvršavaju zadatci i poštuju trenerovi zahtjevi; sve ono što mi u prvih 45 minuta nismo radili – rekao je trener u uvodu pa nastavio: - U prvom dijelu smo napravili dva prekršaja, stajali smo daleko od igrača, drugu loptu nismo osvajali, a reposjed i povratak u obranu su nam bili katastrofalni. Mislim da sam dovoljno pametan da i ja iz ove utakmice mogu naučiti jako puno.

Objasnio je trener što konkretno misli: - Moja momčad je dobra, ali iz dana u dan se potvrđuje da oni trebaju biti 70 ili 80 posto "gaženi", a ono ostalo prijateljstvo i korektan odnos. Kada je 50 – 50, kada je mirno i opušteno oni ne reagiraju dobro. Kažem, naučit ću jako puno iz ove utakmice. Nismo mi njima nešto posebno popustili, ali naravno da nakon dvije sigurne pobjede protiv Žalgirisa i jedne protiv Slavena smo bili "na vagi" treba li raditi posebnu napetost prije važne europske utakmice. To su stvari koje i ja trebam učiti i zato sam i rekao da mi je ova utakmica velika škola i da ću puno naučiti.

Za atmosferu u momčadi su ovakve pobjede itekako vrijedne: - Naravno da jesu. Idemo prema Danskoj s četiri pobjede, a ovako se izvući iz ponora je jako dobro za samopouzdanje; lijepo je dobiti utakmicu nakon što gubiš 3:1. Dobro je za medije i ekipu, ali mi treneri moramo biti realni i analizirati te pokušati ispraviti stvari koje nisu bile dobre – veli trener pa dodaje: - Danas nismo bili kažnjeni, ali ako ćemo ovako bez faula i agresije igrati u srijedu u Danskoj onda tamo ne trebamo niti putovati.

Kopirano!