Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Trener nakon utakmice: Ne pamtim kada sam se ovako osjećao

Trener Dinama Zoran Mamić bio je ljut kao rijetko kada iako su Modri upisali pobjedu i osvojili sva tri boda protiv Lokomotive.

- Stvarno mi večeras nije do rekorda... Bez riječi sam i užasno, užasno razočaran, ljut i jadan. Nemam riječi – rekao je trener na činjenicu što je svoj niz bez poraza povećao na 34 utakmice i tako se izjednačio s najboljima.

- Ne znam otkuda krenuti. Strašno sam ljut i razočaran; ne pamtim kada sam se ovako osjećao, a razlog je zadnjih 20 minuta. 70 minuta smo igrali solidno, čak i bolje nego što sam očekivao s obzirom na to kako je zatvoreno i kompaktno igrala Lokomotiva, a mi smo stvorili enorman broj prilika koje nismo iskoristili. Naravno, zbog toga mi je žao, ali me promašaji nisu toliko ljutili kao zadnjih 20 minuta gdje nismo igrali kao Dinamo nego kao "seljačka radna zadruga"; bez da ikoga uvrijedim. Iskreno, razmišljam i o velikoj novčanoj kazni za momčad – rekao je nakon utakmice trener Modrih pa nastavio.

- Dobio je udarac u živac u kvadriceps i nije mogao nastaviti utakmicu – kaže trener o izmjeni Ćorića nakon 45 minuta.

- Kratko sam se obratio igračima nakon utakmice, a imat ću vremena i sutra, ali ovo je nedopustivo. Ne meni kao treneru nego nikome... Takvo ponašanje, indolencija, zabava, egoizam gdje svatko vodi svoju politiku. Ne znam kako dođe do takvog "klika" i raspada sistema nakon solidnih 70 minuta. Naravno, nije istina da je Lokomotiva imala dobrih 20 minuta samo jer smo mi bili loši nego jer imaju kvalitetu. U svakom slučaju, možda bolje da se to dogodilo danas nego u srijedu iako ne želim da se ikada više to dogodi – kaže trener pa od pozitivnih stvari ističe gol i asistenciju Soudanija: - Veseli njegov povratak, znamo o kakvom se igraču radi koji dugo nije uopće bio u treningu. Zbog toga ga doziramo i pokušavamo iskoristiti koliko možemo, a vjerujem da će iz utakmice u utakmicu rasti.

Sljedeća utakmica je uzvrat polufinala Kupa protiv Rijeke: - Kako mobilizirati momčad? Ako ih polufinale Kupa na punoj Kantridi u sjajnoj atmosferi ne motivira onda neka se ostave nogometa. Suvišno je uopće pričati o motivaciji uoči polufinala Kupa i tako važne utakmice koja je veselje za svakog sportaša – zaključio je trener.

Kopirano!