Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Trener nakon utakmice: Ponosni smo na atmosferu i pobjedu

Dinamo je odigrao fantastičnu utakmicu i upisao veliku 4:0 pobjedu protiv Hajduka pa je trener Modrih Zoran Mamić imao puno razloga za zadovoljstvo.

- Čestitke momčadi na zasluženoj i velikoj pobjedi. U jednom dijelu prvog poluvremena nam je falilo trke i agresije što je Hajduk umalo iskoristio jer su imali par prilika, no zato smo u drugom poluvremenu bili puno bolji, ubrzali igru, stvorili bezbroj prilika i na kraju zasluženo slavili – rekao je trener nakon utakmice pa nastavio o sjajnoj atmosferi u kojoj se igrao derbi.

- Naravno da smo ponosni na 15 tisuća gledatelja i sjajnu atmosferu u kojoj smo danas igrali; to je velika stvar. Hvala svima koji su došli i nadam se da će prepoznati nogomet koji igra ova momčad i dolaziti u budućnosti u velikom broju.  Ekipa im danas je poslala najbolju moguću pozivnicu i nadam se da se vidimo već u srijedu na finalu Kupa.

Trener nije htio posebno isticati pojedince, ali Ante Ćorić i Angelo Henriquez odigrali su sjajnu utakmicu: - Bili su stvarno odlični danas, ali i Pjaca je odigrao fantastičnu utakmicu kao i brojni drugi koji su svaki na svojem dijelu terena odradili svoj posao sjajno – kaže trener Modrih pa ipak zaključuje o odličnoj igri Ćorića: - Mislim da mu je ovo najbolja utakmica, ali zadnjih četiri – pet utakmica se konstantno diže u svojoj igri. Samo neka ostane čvrsto na zemlji i uz talent koji ima i rad odnosno ljubav prema nogometu on će biti sjajan.

Kopirano!