Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Trener nakon utakmice: Svi se nabacuju na Dinamo, a mi šutimo

Nakon utakmice je trener Dinama Zoran Mamić bio ponosan na svoju momčad, ali i vrlo ljut na brojne sudačke pogreške; ne samo na današnjoj utakmici.

- Prije svega čestitam svojoj momčadi na jako dobroj igri, a čestitam i Rijeci na onome što su pokazali – rekao je trener na početku pa nastavio: - Naravno da moje ponašanje na kraju utakmice nije kako se treba ponašati trener nijednog kluba, posebno ne Dinama i ispričavam se, ali jednostavno nisam mogao izdržati. Mislim da je sudac Strahonja zalutao na današnju utakmicu, puno griješio i ponavlja nam se scenarij od prošle sezone.

Počeo je trener nabrajati gdje je sve Dinamo oštećen: - U Puli smo isto ovako igrali zadnju utakmicu prije finala Kupa i ovaj sudac je Šimunoviću dao drugi žuti na "pravdi Boga", ovdje na Kantridi nam u finalu nisu svirali čisti penal nakon ruke. Nikada to nisam rekao niti o tome pričao jer je Rijeka bila bolja i zaslužila osvojiti Kup te im na tome i danas čestitam, ali neke stvari moram reći. Svi se nabacuju na Dinamo, a toliko ima grešaka na našu štetu. Mi stalno govorimo da smo gospoda, nećemo komentirati, ali to nije normalno.

- Sharbini s leđa "pocepa" Ademija i ne dobije žuti karton što znači da bi u nastavku dobio drugi žuti, kod nas Fernandes slavi i bude isključen, a kod gola Rijeke cijela klupa je slavila. Dobio je žuti jer je slavio pogodak? Ne može čovjek to raditi... Svi smo vidjeli da je ovo zadnje bio aut, on svira korner i Rijeka nakon toga zabije pogodak - rekao je trener pa se osvrnuo na situaciju u kojoj je Rijeka tražila kazneni udarac: Ne, nisam vidio snimku kontakta Eduarda i igrača Rijeke pa neću ništa govoriti. Ipak, mogu reći da sam dobio desetak poruka u kojima mi prijatelji kažu da je Eduardo prvo pokupio loptu. Kažem, pogledat ću i ja na televiziji snimku pa ću onda moći reći.

- Znam da ću biti kažnjen i da će me sudac Strahonja prijaviti, ali ja bih se nakon ovakve utakmice na njegovom mjestu ostavio nogometa – zaključio je trener.

Kopirano!