Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Trener oduševljen: Čestitka svima, a iz dana u dan smo sve bolji

Trener Dinama Zoran Mamić bio je oduševljen osvojenim naslovom prvaka, ali i novom sjajnom utakmicom i pobjedom!

- Čestitke momčadi na dobroj utakmici i zasluženoj pobjedi. Ostvarili smo što smo željeli: od početka smo usmjerili vodu na naš mlin i iskrene čestitke ekipi na pobjedi i naslovu prvaka – rekao je trener na početku pa nastavio: - Osjećaj je prekrasan. Ovo mi je deveti naslov prvaka zaredom; sve smo osvojili od 2005. kada sam se vratio u Hrvatsku. Posebno sam sretan jer sam u ovoj sezoni oba puta preuzeo momčad na drugom mjestu. Izuzetno sam ponosan i sretan zbog cijele momčadi i mojih suradnika jer su svi uložili puno truda. Ekipa je iz dana u dan sve bolja, upijaju naše ideje i to mi predstavlja veliku sreću.

- Čestitke momčadi na dobroj utakmici i zasluženoj pobjedi. Ostvarili smo što smo željeli: od početka smo usmjerili vodu na naš mlin i iskrene čestitke ekipi na pobjedi i naslovu prvaka. Izuzetno sam ponosan i sretan zbog cijele momčadi i mojih suradnika jer su svi uložili puno truda. Ekipa je iz dana u dan sve bolja, upijaju naše ideje i to mi predstavlja veliku sreću – rekao je trener nakon 5:0 pobjede i osvojenog naslova.

Trener je najavio kako zbog utakmica koje dolaze neće biti velikog slavlja: - Već nas u subotu čeka nova prvenstvena utakmica, a potom i Kup tako da nemamo pravo na krivi korak. Nismo "na šalter" da možemo tankirati, a onda u Kupu biti pravi; to tako ne ide. Svaki trening i svaku utakmicu moramo biti pravi da bismo bili na nivou protiv Rijeke jer želimo i taj trofej.

Modri su od samog početka protiv Dragovoljca igrali na visokom nivou: - Objasnili smo igračima kako je veliki ulog i što nam nosi pobjeda iako moram reći kako oni u zadnje vrijeme odlično upijaju naše želje što je nama kao stručnom stožeru najveća pobjeda. Oni prepoznaju da im govorimo dobro i pozitivno i onda ta simbioza pruža ovakve predstave.

Treneru je rekao kako mu je žao što nije bilo više navijača: - Mi tu ne možemo nešto promijeniti. Na nama je dobro igrati, zabijati golove i pobjeđivati, a vjerujemo da će doći i bolja vremena. Istina, neki dan sam gledao statistiku gledanosti i vidio da je ova liga 10 druga najgledanija otkako je naše lige. Nešto ide u pozitivnom smjeru i nadam se da će se nešto u tom smjeru promijeniti i kod nas.

Publici u Maksimiru predstavio se talentirani 17-godišnji Ante Ćorić: - Iskreno, bolje je izgledao prije par dana u Splitu na svom debiju, ali sve je to normalno. On je naša budućnost, jako smo sretni što je s nama i sve će više i više sudjelovati u utakmicama.

Kopirano!