Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Trener oprezan: Aalborg je opasan i moramo biti pravi

Modre u srijedu od 20:45 na Maksimiru čeka uzvratna utakmica 3. pretkola Lige prvaka protiv Aalborga. Dinamo u susret ulazi s prednosti 1:0, ali najbolji strijelac Duje Čop i trener Zoran Mamić upozoravaju da našu momčad čeka teška utakmica.

Prodaja ulaznica od ponedjeljka

Ulaznice za utakmicu protiv Aalborga se nalaze u prodaji od ponedjeljka. Radno vrijeme ticket pointa (prodajno mjesto na parkingu ispod zapadne tribine) je ponedjeljak i utorak od 10-19, a u srijedu, 6.8., od 10 – 21:30. Cijene ulaznica su sjever 50 kuna, istok 70 kuna i zapad dolje 100 kuna. Naravno, još uvijek se mogu kupiti godišnje ulaznice koje vrijede za sve za javnost otvorene domaće utakmice Dinama na Maksimiru.

- Čeka nas utakmica koja nam garantira jesen u Europi – kaže trener na početku konferencije za medije pa nastavlja: - Svjesni smo važnosti i značaja kao i rezultata iz prve utakmice, ali i kvalitete koju Aalborg ima. Od prve minute moramo biti puno bolji nego u Danskoj da bi ostvarili rezultat koji želimo. Koncentracija je maksimalna i želimo se što bolje pripremiti.

Danci u susret ulaze rasterećeni: - Ponavljam, čeka nas opasan, ali i neopterećen protivnik jer oni puno laganije i realnije proživljavaju (ne)uspjehe; takve momčadi su jako opasne – priča trener pa još jednom naglašava najjaču stranu danskog prvaka: - Uigranost im je najveća kvaliteta. Tri-četiri ili pet godina igraju zajedno i to se vidi po šablonama u igri. Mi? Da, mi nismo tako uigrani, ali imamo što imamo i želja nam je što prije se uigrati i biti bolji.

Čop spreman za Dance

- Čeka nas teška utakmica i možda jedna od najbitnijih jer prolazom osiguravamo skupine europskog natjecanja. Jedva čekamo utakmicu, bit će teško, ali mislim da smo spremni – rekao je Duje Čop koji Aalborg dočekuje nakon sjajne igre i hat-tricka protiv Zadra.

Aalborg mi u Maksimiru trebao biti jači za kapetana Würtza: - Kapetan, zadnji vezni i mozak momčadi od kojeg sve kreće. Činjenica je da je ozljeda ostavila traga, ali u jednoj utakmici to ne mora ništa značiti. Tko god igrao – mi moramo biti bolji i gledati sebe. Slično vrijedi i za Heleniusa. Teško mi je reći hoće li igrati, ali sigurno je njihovo najjače ime, vratili su ga iz Aston Ville, ali nije potpuno spreman i baš to što je odigrao 90 minuta u prvenstvu prije znači da će protiv nas biti na klupi.

Dinamo u susret ulazi s 1:0, ali trener jasno kaže: - Dinamo ne zna igrati defenzivno – pa objašnjava: - Nažalost, to se mora jako dobro trenirati, a to ne možemo na utakmicama u prvenstvu jer se svi protiv nas brane – veli trener koji ne očekuju niti velike promjene u igri Aalborga: - Mislim da će igrati kao i do sada s time što bi bekovi mogli biti još ofenzivniji. Naravno, najviše se pita nas i koliko ćemo mi dozvoliti iako na terenu nikada nije sve kako zamislimo prije.

Trener je za kraj na pitanje "postoje li premije za prolaz u srijedu" odgovorio: - Najveća nagrada igračima je pobjeda.
 

Kopirano!