Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Trener poručuje: Ovako izgleda kada se uđe s "lako ćemo"

Dinamo je na početku priprema u Turskoj doživio 4:2 poraz od Züricha, a nakon utakmice nam je trener Zoran Mamić otkrio svoja razmišljanja.

- Zaslužena pobjeda Züricha koji je pokazao više od nas. Bili su puno brži, više se kretali i više radili bez lopte; zapravo, dosta toga što smo mi tražili od naše ekipe, ali oni to nisu pokazali na terenu – kaže trener pa detaljnije analizira: - Prvo poluvrijeme smo bili previše široko u obrani i posebno u veznom redu te nismo djelovali kao momčad. Radili su nam velike probleme u sredini terena.

- Ako ne uđemo maksimalno koncentrirani i sa 100 posto, bez obzira tko bio protivnik, možemo imati probleme. Jednostavno se mora biti "unutra", a kada imamo dosta igrača s pristupom "lako ćemo" onda to ovako izgleda – rekao je nakon utakmice trener Mamić.

U nastavku je Dinamo bio dosta bolji: - Da, u nastavku smo bili puno aktivniji. Zapravo, vidjeli smo već na zagrijavanju da će ta ekipa biti življa jer su djelovali puno odmornije od onih na terenu – priča trener pa nastavlja o lošem pristupu: - Primili smo zaista puno golova, a iako nitko ne voli izgubiti ponekada i nije loše da se naše pogreške kazne. Ako ne uđemo maksimalno koncentrirani i sa 100 posto, bez obzira tko bio protivnik, možemo imati probleme. Jednostavno se mora biti "unutra", a kada imamo dosta igrača s pristupom "lako ćemo" onda to ovako izgleda.

Jedan od takvih je očito bio i Junior Fernandes koji je izašao iz igre nakon manje od 20 minuta na terenu: - Bio je totalno van utakmice i naravno da ćemo razgovarati s njim o tome; ne samo s njim nego sa svima koji su danas tako odigrali – priča trener Mamić pa dodaje: - Radili smo greške kakve nam se ne smiju događati, ali ispred nas su još dva tjedna rada tako da ćemo sigurno biti u puno boljoj formi.

U ranoj fazi je iz igre izašao Jeremy Taravel: - Osjetio je zadnju ložu, a teško je sada reći o kakvoj se ozljedi radi – rekao je Zoran Mamić pa zaključio o općem naguravanju u 68. minuti: - Takve stvari se dešavaju na pripremnim utakmicama, ali najvažnije da se sve dobro završilo.

Kopirano!