Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Trener uoči derbija: Pokazat ćemo na terenu da smo bolji

Modre nakon reprezentativne stanke čeka najveća moguća utakmica u Hrvatskoj – derbi protiv Hajduka! Trener Dinama Zoran Mamić dan uoči utakmice na konferenciji za medije najavio je susret i pobjedu svoje momčadi.

- Napunili smo akumulatore, konsolidirali se i spremni čekamo utakmicu koja ipak znači više od tri boda koja su u igri. Hajduk se nikada ne smije podcijeniti, ali siguran sam da je Dinamo bolji i da će pokazati to na terenu – rekao je trener Modrih.

- Čeka nas veliki derbi protiv Hajduka koji iako nosi samo tri boda kao i svaki drugi susret ipak je utakmica od posebnog značaja jer se radi o dva najveća hrvatska kluba – kaže trener i dodaje: -  Mi želimo nametnuti svoju igru, nastaviti dobru seriju koju imamo protiv njih, ali i izaći iz niza malo lošijih rezultata koje smo imali prije reprezentativne stanke.

Modri su, smatra trener, dobro iskoristili posljednja dva tjedna: - Napunili smo akumulatore, konsolidirali se i spremni čekamo utakmicu – rekao je trener koji zbog ozljeda neće moći računati na Josipa Šimunića i Antu Ćorića, ali zato nema razloga da ne igra Hilal Soudani: - On se vratio jučer i osim ako se nešto ne desi – ne znam zašto ne bi igrao.

Trener Modrih cijeni momčad iz Splita: - Njih se nikada ne smije podcijeniti. Zaostaju 11 bodova za nama, ali to ne znači previše u ovakvim utakmicama. Nisu izgubili od osmog mjeseca što pokazuje da su u dobroj formi, ali odigrali su puno neriješenih utakmica. Kažem, mene zanima ono što će biti sutra, a siguran sam da je Dinamo bolji i da će pokazati to na terenu.

Što se tiče pojedinaca, trener ih je izdvojio nekoliko: - Kouassi je uvijek opasan, Sušić, Bradarić i možda Vlašić ili tko već... Bočni igrači su im vrlo ofenzivni i opasni, a imaju i dobre prekide – rekao je trener pa zaključio: - Jednostavno treba paziti na sve.

Vidimo se na Maksimiru

Sve o ulaznicama za veliki derbi koji se igra u subotu u 15 sati možete naći OVDJE.

Strateg Dinama u šest izravnih dvoboja protiv Hajduka i trenera Igora Tudora ima čak pet pobjeda i tek jedan remi, no nije se složio s riječi "mušterija" koja se koristila u pitanju: - Ne bih se složio s tom riječi. Da je on na klupi Dinama, a ja Hajduka možda bi on dobio svih šest derbija. Tko zna? Puno puta sam rekao da Igor radi jako dobar posao.

Posljednji derbi bio je zaista spektakularan. Podsjetimo, Dinamo je fantastičnim preokretom od 0:2 došao do 3:2 u sudačkoj nadoknadi, a trener iz te utakmice želi samo jedno: - Nadam se da će sutrašnja biti rezultatski slična i da ćemo dobiti, ali ne bih htio da se ponovi utakmica s Poljuda – rekao je trener pa zaključio na temu atmosfere: - Huligani, osiguranje i slične teme su tragedija za nas koji smo dole na terenu. Izvedbe bi bile puno bolje da pričamo o nogometu, a ne o stvarima okolo. Nadam se dobroj atmosferi i puno pljeska jer bi sve ostalo bilo suludo.

Kopirano!