Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Trener uoči derbija: Vjerujemo u svoju kvalitetu i pobjedu (video)

Dan uoči najvećeg derbija u Splitu trener Modrih Zoran Mamić najavio je utakmicu za koju smatra kako neće biti lagana, ali je pun vjere u svoju momčad.

Kakav Dinamo na Poljudu?

- Dinamo nikada ne može biti toliko agresivan i "ratnički"; to nije naš stil. Mi ćemo težiti igri kakvu mi uvijek gajimo, a naravno da treba biti čvrst i agresivan. Kao i uvijek, Dinamo će biti ofenzivan.

- Čeka nas najveća moguća utakmica u Hrvatskoj i veselimo se dobrom ambijentu i derbiju. Čeka nas dobro navijanje, a očekujemo i fer i korektno ponašanje na travnjaku i, naravno, pobjedu Dinama – rekao je trener pa nastavio o brojnim ozljedama: - Ne bih se usudio sada reći kakvo je stanje jer se iz dana u dan rađaju novi problemi. Vidjet ćemo popodne na treningu kakva je situacija.

Trener Modrih cijeni Hajduk: - Njihovi rezultati i igre pokazuju da imaju svoj stil i način igre koji trener Tudor želi i koji im donosi rezultate te su zasluženo na drugom mjestu. Maksimalno ih respektiramo, Poljud im daje vjetar u leđa, ali vjerujemo u svoju kvalitetu – priča trener pa ističe neka imena: - Možda bih istaknuo Andrijaševića, Maglicu, obranu koja djeluje sigurno... Imaju puno dobrih pojedinaca.

O Čopu

- Duje radi fenomenalno, ulaže jako puno truda u svaki trening i utakmicu te se nadam da će ga to nagraditi i da će biti najbolji strijelac lige. U svakom slučaju se nadam da će najbolji strijelac biti netko iz Dinama. Svjetsko prvenstvo? Mislim da je jedino normalno da najbolji strijelac lige ide na Svjetsko.

Dinamo u derbi ulazi s velikih deset bodova prednosti: - Ovo je derbi i sigurno da u toj utakmici želimo pokazati tko je najbolja momčad. Pobjeda se broji tri boda kao i svaka druga, ali pobjeda protiv najvećeg rivala sigurno daje dodatnu dimenziju – govori trener pa odgovara na pitanje "kako na Poljudu obično ima malo nogometa": - Činjenica je da na Poljudu uvijek ima puno prekida i agresije, ali trener Tudor teži igri te vjerujem da će tako biti i sutra.

 

 

Hoće li Modri znati odgovoriti na agresivnu igru domaćina: - Dinamo nikada ne može biti toliko agresivan i "ratnički"; to nije naš stil. Mi to možemo umjetno napraviti za jednu utakmicu, ali mislim da je to krivi pristup. Mi ćemo težiti igri kakvu mi uvijek gajimo, a naravno da treba biti čvrst i agresivan. Kao i uvijek, Dinamo će biti ofenzivan. Naravno, nešto se pita i protivnika, ali zna se kakvoj igri teži Dinamo.

Trener Modrih, za razliku od nekih, nije htio pričati o suđenju: - Nijednu utakmicu ne znam niti gledam tko nam sudi. To me stvarno uopće ne interesira, a tko god sudio ja sam siguran da želi napraviti najbolji mogući posao; kao i igrači. Naravno, pogreške su dio sporta i uvijek su moguće – kaže trener pa naglašava kako prvenstvo nije gotovo sve dok nije – gotovo: - To sam rekao već nekoliko puta: siguran sam da će Dinamo biti prvak, ali sve dok nije matematički ne treba žuriti.

 

 

Kopirano!